TIBERIU TROIA

Oferta de vară la Harley-Davidson – până la 2000 euro discount la modele 2019

Numai în luna iunie, toate modelele Sportster pot fi achiziționate cu 1000 euro mai puțin, iar FXDR cu 2000 euro discount.

2000

FXDR, cel de-al zecelea membru al familiei Softail și cel mai nou, a fost prezentat presei de specialitate în toamna anului trecut în Grecia.

Am avut șansa să particip la acest eveniment și motocicleta m-a impresionat. În afară de masca laterală a șeii, pe care eu nu am înțeles-o, FXDR arată bine și merge foarte bine.

Având noul șasiu Softail și motorul Milwaukee-Eight 114, FXDR este un adevărat power-cruiser, îți poate oferi niște accelerații spectaculoase și senzații pe măsură.

Noul model nu este ieftin, dimpotrivă, FXDR este unul dintre cele mai scumpe modele Softail, dar șansa pe care o oferă dealerul Harley-Davidson București, de a achiziționa ultima noutate lansată de fabrică, cu 2000 de euro mai puțin decât prețul recomandat de producător, ar trebui să stimuleze pe cei care au testat motocicleta, probabil au fost plăcut impresionați de ceea ce oferă motocicleta, dar au fost descurajați de preț.

Harley-Davidson FXDR 114

În aceeași campanie promoțională sunt incluse toate modelele din gama Sportster, de 883 și 1200 cmc, oferite cu 1000 euro sub prețul recomandat de producător. Este vorba de modele 2019 și, evident, în măsura stocului disponibil.

Am auzit de multe ori că motocicletele Sportster sunt pentru începători și nu împărtășesc această teorie. Cel mai mic Sportster are o masă de 255 kg și un motor de 883 cmc, date tehnice care, cu 20-30 de ani în urmă, ar fi fost considerate suficiente pentru orice motociclist amator.

Nu toți avem 1,80 m și 90 de kg.

Sunt și oameni mai scunzi, mai puțin corpolenți, pentru care cele 255 kg pot fi limita superioară, iar motocicleta respectivă să reprezinte alegerea pentru tot restul vieții.

2000

Așadar, mergeți la magazinul Harley-Davidson București, studiați motocicletele și oferta (lista de prețuri actuală este aici), eventual testați și s-ar putea să descoperiți că una din motocicletele pe care le întâlniți acolo este alegerea pe care încă nu ați făcut-o.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*