TIBERIU TROIA

Yamaha vă invită să testați scuterele

E din ce în ce mai greu să traversezi orașul. Petreci foarte mult timp în trafic, stresul navetei e din ce în ce mai prezent. Te-ai gândit cum ar fi să ajungi la birou cu zâmbetul pe buze? Încearcă scuterele urbane de la Yamaha.

Scuterele Yamaha

Așa ne invită Yamaha România să facem cunoștință cu gama de scutere disponibilă la sediul importatorului, marți și miercuri, 16, 17 iulie 2019.

Evenimentul este posibil pentru că acum, Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România, are o flotă proprie de test, modele aduse special pentru pasionații de motoare din țara noastră, înmatriculate aici, disponibile teoretic în orice zi.

Îmi aduc aminte că, pe vremurile în care lucram în această companie, o flotă de motoare de test era un vis frumos.

Primul pas a fost făcut cu câțiva ani în urmă, când conducerea firmei a hotărât să aloce unități de test pentru necesitățile celor două companii înrudite, Motodynamics România și Motodynamics Bulgaria, motoarele făcând naveta între cele două țări.

Creșterea volumului de vânzări și maturizarea publicului, care a învățat să nu mai cumpere doar din poze pe Internet, ci numai după testarea modelelor, a dus la apariția acestei flote, urmată de astfel de evenimente binevenite.

Cele mai vândute modele, NMAX, XMAX și TMAX, adică variantele de 155, 300 și 530 cmc, stau la dispoziția celor interesați.

Tot ce trebuie să faceți este să vă înscrieți la test, la oricare dintre contactele de mai jos:

Telefon: 031.228.55.33/34
Mobil: 0724.044.435, 0722.302.151
E-mail: m.gorea@yamaha-motor.ro, s.leonte@yamaha-motor.ro

Așadar, încercați să atacați jungla urbană pe două roti. Pe două roți marca Yamaha…

Scuterele Yamaha

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, dar pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn și Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

2 thoughts on “Yamaha vă invită să testați scuterele

  1. Virgil cristian Stanciu

    Doresc sa încerc în scuter de 155cc mâine sau poimâine voi venii în București special vreau o dresa exacta ca să pot ajunge las nr de tel pentru contact 0727316439 Virgil Cristian Stanciu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*