TIBERIU TROIA

Harley-Davidson va prezenta gama de modele 2020 în câteva zile, la Milwaukee

Devenită o tradiție în familia Harley-Davidson, prezentarea noilor modele 2020 va avea loc pe 20 august, la adunarea anuală a dealerilor organizată în acest an la Milwaukee.

Harley-Davidson modele 2020

În fiecare an, dealerii Harley-Davidson se întâlnesc pentru a afla noutățile lansate de companie, în cadrul unor evenimente gigantice.

Am participat în 2008 la adunarea de la Las Vegas, unde, peste 2500 de oameni au asistat la un adevărat spectacol de sunet și lumină, totul având loc în orasul care este el însuși un spectacol.

Anul trecut, adunarea de vară a fost organizată în San Diego iar, în acest an, Milwaukee, orașul în care se află sediul Harley-Davidson Motor Company, va fi gazda evenimentului.

Prietenii de la Harley-Davidson București, singurul dealer autorizat din România, sunt acolo și așteaptă începerea festivităților, care probabil că vor fi transmise on-line.

În orice caz, este de așteptat ca noile modele 2020, pe care le vom vedea peste o săptămână, vor fi spectaculoase și este foarte posibil să avem parte de niște surprize.

Poate niște motociclete electrice, poate niște modele total neobișnuite pentru firma americană, dintre care unele au fost anunțate cu un an în urmă.

Ar putea fi prezentat Pan America, modelul Adventure Touring sau Streetfighter-ul de 1250 cmc, ambele promise pentru sezonul 2020.

După prezentarea noutăților, surprizele vor fi oferite presei de specialitate, în cadrul unei serii de evenimente care vor avea loc la San Diego, California, la începutul lunii septembrie, unde, jurnaliști din întreaga lume vor avea ocazia să testeze unele dintre noile modele 2020.

Vă voi ține la curent cu noutățile, imediat după lansare și cine știe, cu puțin noroc și de la fața locului, de la teste…

Harley-Davidson modele 2020

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*