TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a prezentat noul model FTR Carbon

Prin apariția noului FTR Carbon, cea mai tânără familie a producătorului Indian Motorcycle se îmbogățește cu un model de colecție.

Indian FTR Carbon

Indian Motorcycle a anunțat pe 1 mai apariția modelului FTR Carbon, o versiune de colecție a motocicletei Indian FTR 1200, decorată cu mai multe componente realizate din fibră de carbon.

Păstrând același motor cu doi cilindri în V de 1203 cmc, care produce o putere maximă de 123 CP, instalat pe același șasiu, cu un cadru grindă cu zăbrele, frâne și amortizoare performante și un pachet electronic complex și complet utilizat încă de la apariția primelor trei variante, standard, S și RR, noul model FTR Carbon se adresează aceleiași categorii de piloți cu experiență.

Pe motocicletă sunt instalate mai multe componente ale caroseriei realizate din fibră de carbon, asemănătoare celor prezentate pe modelul concept expus în premieră la EICMA, în urmă cu câțiva ani, înainte de lansarea modelului de serie.

Indian FTR Carbon

Aripa față, masca farului, capacele laterale pentru rezervor și airbox, precum și capacul șeii pasagerului, toate sunt din carbon, iar eșapamentul folosit este un model produs de Akrapovič, finisat în negru.

Modelul FTR Carbon este compatibil cu cele peste 40 de accesorii produse de Indian pentru modelele dezvoltate pe platforma FTR, oferind piloților posibilitatea de a personaliza motocicleta printr-o serie de combinații, care modifică aspectul și funcționalitatea.

Indian FTR Carbon poate fi comandat la magazinele din București și Cluj-Napoca ale firmei ASP Group East, importator autorizat Indian în România, sau de la dealerii autorizați din teritoriu ai acestei companii.

Indian FTR Carbon

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*