TIBERIU TROIA

Ducati a lansat ediția limitată Scrambler Desert Sled Fasthouse

Sărbătorind victoria din 2020 în cursa americană off-road Mint 400, Ducati a prezentat seria limitată Desert Sled Fasthouse.

Desert Sled Fasthouse

Cursa Mint 400 este cea mai veche și probabil cea mai prestigioasă competiție americă de off-road și, în 2020, Ducati Scrambler, în parteneriat cu firma de îmbrăcăminte Fasthouse a obținut victoria la clasa Hooligan, avându-l ca pilot pe Jordan Graham.

Sărbătorind acest succes, producătorul italian a lansat o serie limitată de 800 de unități numerotate Desert Sled Fasthouse, model prezentat de Jason Chinnock (CEO Ducati North America) și Kenny Alexander (fondator și președinte al firmei Fasthouse). Ceremonia a avut loc la sediul companiei Fasthouse din California (link câtre prezentarea video aici) iar motocicletele vor fi distribuite în rețeaua oficială începând de la sfârșitul lunii martie.

Desert Sled Fasthouse
Plecând de la modelul Ducati Scrambler Desert Sled, varianta Fasthouse se distinge printr-o combinație de culori specială, o replică a graficii existente pe motocicletele care au luat startul în cursa Mint 400 de anul trecut.

Pe componentele caroseriei, culorile predominante sunt negru și gri, aripile față/spate sunt negre, cadrul este vopsit în tradiționalul roșu Ducati, pe cadru aflându-se o plăcuță din aluminiu pe care este inscripționat numărul motocicletei.

Desert Sled Fasthouse

Pe Ducati Scrambler Fasthouse este instalat motorul de 803 cmc, motocicleta având toate elementele caracteristice modelelor Ducati “Land of Joy” Desert Sled.
Colaborarea dintre Ducati și Fasthouse în acest proiect special include și o mică colecție de îmbrăcăminte creată special pentru modelul Ducati Scrambler Desert Sled Fasthouse, piese care vor fi disponibile începând de la sfârșitul lunii aprilie și vor putea fi achiziționate din magazinele rețelei Fasthouse, magazinele dealerilor Ducati și de la magazinul online Ducati.

Desert Sled Fasthouse

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*