TIBERIU TROIA

Indian a prezentat modelul Chieftain Elite 2021

Indian Motorcycle sărbătorește 120 ani de existență prin lansarea modelului exclusiv Chieftain Elite 2021.

Indian Chieftain Elite 2021

Cu câteva zile în urmă, Indian Motorcycle a prezentat publicului Chieftain Elite 2021, model produs în serie limitată de doar 120 unități, cel mai exclusiv model din gama Elite, prin care producătorul american sărbătorește aniversarea a 120 ani de la înființare.

Chieftain Elite este vopsit în două culori, Thunder Black Vivid Crystal și Carbon Crystal, care, în combinație cu motorul vopsit în culoarea numită de producător Slate Smoke și setul de embleme metalice special proiectate pentru acest model, scot motocicleta în evidență.

Fiecare motocicletă în parte trece printr-un proces meticulos de vopsire manuală, care durează mai mult de 24 ore, pentru obținerea efectului de adâncime, prin adăugarea particulelor metalizate de culoarea țevii de pușcă.

Indian Chieftain Elite 2021

“Am proiectat modelul Chieftain Elite 2021 pentru piloții care vor să întoarcă capete și să iasă în evidență fără să sacrifice performanța sau comfortul”, a declarat Reid Wilson, Vice Președinte Indian Motorcycle. “Atenția la detalii care s-a acordat acestei motociclete și calitatea lucrăturii sunt neegalate, în timp ce exclusivismul extrem o face cu adevărat specială și dorită.”

Ca echipament oferit în configurație standard, Chieftain Elite 2021 are sistem de lumini tehnologie LED, parbriz fumuriu al carenei, acționat electric, sistem audio PowerBand de 400w, pornire fără cheie, monitorizare a presiunii din anvelope și genți laterale impermeabile, acționate de la distanță, cu o capacitate de 68 litri.

Motorul instalat este Thunderstroke 116, răcit cu aer, care furnizează un cuplu maxim de 171 Nm, are trei moduri de pilotaj iar cilindrul din spate este dezactivat la viteză redusă.

Indian Chieftain Elite 2021

Hărțile motorului pentru fiecare dintre modurile de pilotaj au fost gândite pentru un anume tip de utilizare, rezultând o motocicletă cu trei personalități distincte.

Piloții pot personaliza motocicleta cu ajutorul gamei de accesorii originale puse la dispoziție de producător ca opționale. Pentru plimbări lungi și comfort, pot fi alese diferite modele de ghidoane și șei sau un Sissybar cu spătar pentru pasager, având sistem de decuplare rapidă, top case cu acționare de la distanță și spoilere inferioare cu conducte de aerisire reglabile, vopsite în aceleași culori.

Motocicleta nu va fi disponibilă în toate țările în care compania Indian Motorcycle este reprezentată, dar vestea bună este că în România modelul Chieftain Elite 2021 poate fi comandat și achiziționat de la importatorul autorizat, firma ASP Group East.

Indian Chieftain Elite 2021

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*