TIBERIU TROIA

Muzeul Ducati se redeschide începând din 21 mai

După un an în care a fost închis din cauza pandemiei, muzeul Ducati se pregătește să deschidă ușile pentru public în fiecare vineri, sâmbătă și duminică.

Muzeul Ducati

 

În perioada în care accesul publicului a fost interzis, Ducati a extins procesul de digitalizare al muzeului, realizând turul virtual al muzeului.

Experiența numită “Ducati Museum Online Journey”, un tur ghidat al locului în care producătorul italian de motociclete împărtășește fanilor momente din istoria firmei, poate fi accesată pe PC, tabletă sau telefon inteligent, fiind la dispoziția celor care nu pot vizita sediul din Borgo Panigale.

În timpul turului, utilizatorii vor fi insoțiți virtual de un ghid, care le va arăta unde și cum prind forme motocicletele Ducati, trecând prin atelierele de prelucrare mecanică, zona de asamblare a motoarelor, până la zona de testare și pregătire pentru expediere.

Muzeul Ducati

O experiență unică rezervată pentru pasionații de motociclism și inginerie mecanică.

În timpul ambelor tururi virtuale, vizitatorii pot pune întrebări ghidului, prin intermediul secțiunii “Întrebări și răspunsuri” ale platformei.

Programarea și biletele pentru turul virtual Borgo Panigale Experience (muzeul Ducati și turul fabricii) sunt disponibile în secțiunea dedicată biletelor.

Pentru a vizita fizic muzeul Ducati, este obligatorie o rezervare, programul muzeului fiind în fiecare vineri între orele 9.00 – 12.00 și 14.30 – 18.00, sâmbătă și dumincă în intervalul 9.00 – 18.00 iar biletele pot fi cumpărate exclusiv online.

Muzeul Ducati

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*