TIBERIU TROIA

Ştefan Popescu (SST) la prima participare Romaniacs – discuţie (nu vreau să-i spun interviu) după etapa Prolog

Pilot de motociclism pe circuit cu rezultate notabile în RoSBK, Stefan Popescu s-a îndrăgostit iremediabil de enduro şi s-a reprofilat, pasiunea rămânând aceeaşi.

Stefan Popescu pe circuit

Ştefan Popescu pe circuit

Concursul s-a terminat şi rezultatele sunt cunoscute.

Au fost surprize de toate felurile, plăcute, sau nu.

Jonny Walker a câştigat a doua oară, Emanuel Gyenes nu a obţinut rezultatul aşteptat, în schimb Norbert-Levente Jozsa a reuşit ceea ce aştepta publicul de la un pilot din România şi a terminat cursa la clasa Silver pe locul 2, după ce a învins în ziua a 2-a şi a 4-a.

Pentru mine personal, surpriza plăcuta mi-a fost oferită de Stefan Popescu, pe care mă mândresc să-l pot numi prieten, care a terminat cursa la clasa Silver pe locul 49, după ce a reuşit să încheie 3 etape în primii 44 de piloţi.

Stefan Popescu la enduro

Ştefan Popescu la enduro

Rezultatul este mai mult decât încurajator, având în vedere că Ştefan a văzut prima dată acest concurs anul trecut şi s-a hotărât să participle şi nu oricum, ci la clasa Silver.

Ar fi fost mult mai comod la o categorie inferioară, rezultatul ar fi fost mai sonor, dar Ştefan nu a căutat mediatizare şi popularitate, ci a vrut să concureze alături de piloţi valorosi, să-şi formeze un stil curat şi cât se poate de valoros, nu să aducă acasă un trofeu obţinut printre amatori.

Am avut o discuţie (nu vreau să-i spun interviu) cu Ştefan în prima zi, după etapa Prolog, discuţie pe care am postat-o aici.

Mai multe amănunte voi afla la întoarcerea acasă şi, pentru a avea mai mult timp de dezbateri, îl voi ademeni pe Stefan Popescu într-o plimbare de enduro de vreo câteva zile, unde chiar va spune tot…

Bravo Ştefan, sunt alături de tine !

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*