TIBERIU TROIA

Noul model SYM Maxsym 400 pregătit pentru sezonul 2021

SYM, unul dintre liderii producției de scutere, lansează pentru anul viitor o gamă întreagă de modele, dintre care Maxsym 400 este complet nou.

SYM Maxsym 400

Una dintre surprizele plâcute pe care mi le-a rezervat acest sezon a fost scuterul Maxsym TL, varianta de 500 cmc produsă de SYM.

Atent lucrat până în cele mai mici detalii, scuterul oferă performanță și calitate pe care nu le-ai anticipa, având în vedere faptul că marca este foarte puțin cunoscută în țara noastră, chiar dacă este unul dintre liderii mondiali ai vânzării de scutere.

SYM Maxsym 400

Varianta mai mică, de 400 cmc, păstează unele dintre caracteristicile modelului de 500 cmc, dintre care merită amintit sistemul combinat al frânei de parcare, care acționează frâna spate odată cu acționarea cricului lateral.

Noul model este modificat în totalitate, având șasiu, motor și forme noi.

SYM Maxsym 400

Principalele caracteristici tehnice sunt următoarele:

– Șasiul este cu 18,5% mai ușor

– Control al tracțiunii

– Pornire fără cheie

– Sistem de avertizare la frânare de urgență – în caz de frânare agresivă, stopurile de frână luminează intermitent pentru a semnaliza vehiculele din spate

SYM Maxsym 400

– Parbriz reglabil

– Lumini tehnologie LED

– Spațiu mare de depozitare sub șa

Noul model Maxsym 400 va apare în magazinul firmei SYM România la începutul sezonului viitor, cu un preț estimat de 6500 euro.

SYM Maxsym 400

Pentru cei care nu au urmărit testul modelului SYM Maxsym TL, am postat mai jos atât filmul pe care l-am realizat în acest sezon, difuzat de canalul Digi24, cât și articolul publicat în revista Auto Motor și Sport.

SYM Maxsym TL – test și prezentare – varianta video

SYM Maxsym TL, calitate “no name” – test și prezentare

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*