TIBERIU TROIA

Echipamentele de iarnă din colecția BBMoto

Una dintre cele mai cuprinzătoare colecții de echipament pentru orice fel de condiții meteo este prezentă în magazinele BBMoto.

BBMoto Otopeni

Pandemia ne-a schimbat modul de viață și problemele create de această criză au fost resimțite și în comerțul cu motociclete, accesorii și echipamente.

Furnizori, materiale, mână de lucru, transport, perioade de livrare, toate au fost afectate de situația internațională din ultimii doi ani, astfel încât multe produse nu au fost disponibile în orice moment. În acest context, cei care au făcut eforturi și au investit au avut de câștigat, în primul rând în fața clienților.

Stocurile erau considerate până acum de toată lumea ca fiind moartea profitului, dar, atunci când comenzile sunt onorate de producători cu mari întârzieri, în unele cazuri de peste un an, dacă nu ai stoc, nu ai ce oferi clienților până la următoarea livrare.

BBMoto

Oamenii de la BBMoto au fost dintre cei care au înțeles situația, au investit și rafturile celor două magazine ale rețelei gem de marfă.

Marea deosebire față de majoritatea magazinelor concurente este faptul că aici, produsele sunt prezente în toate dimensiunile, indiferent de model, ba chiar unele dintre acestea existând și în măsuri extraordinare, care, de obicei, se găsesc mai greu.

Compania s-a axat și pe diversitatea reperelor, mărcile importate făcând parte din categorii diferite, atât produse de buget, cât și articole premium, acoperind în acest fel toate cerințele vizitatorilor.

Echipamente BBMoto

Produsele firmelor Bering, Richa și Segura reprezintă gama echipamentelor de cea mai bună calitate, realizate cu materiale de vârf și tehnologii de ultimă oră, în timp ce Sixgear, Speed Up și Shox oferă calitate acceptată și pe cele mai bogate piețe de desfacere, la un preț decent.

Articolele de îmbrăcăminte sunt completate de diverse modele de mănuși și încălțăminte, piese strategice în echiparea unui motociclist, în special în perioada rece a anului.

Gama oferită în magazine respectă același principiu, produsele împărțindu-se în aceleași două categorii, de la ultimele modele de mănuși încălzite electric, produse de aceeași firmă Bering și cizmele de top ale fabricantului italian Gaerne, până la modele de mănuși economice sau cizme exotice produse de Sendra.

Echipamente BBMoto

În fine, ultimul articol și poate cel mai important pentru protecția motociclistului, casca, este reprezentată cu cinste pe rafturile celor două magazine BBMoto, din Otopeni și Gheorgheni.

Colecția de modele Shoei și Shark este impresionantă, acoperă toate categoriile de potențiali utilizatori, iar despre calitățile și calitatea produselor nu mai este nevoie să comentăm.

Nu trebuie să neglijăm nici echipamentele proiectate pentru utilizare zilnică, în natură sau pentru sport, produse ale mărcii Strindberg, cu fabrica în Toplița, piese realizate cu cel mai bune materiale existente pe piață, produse care se văd din ce în ce mai des pe pistele de schi din țările bogate, cu tradiție.

Mai multe detalii pot fi găsite pe pagina magazinului – https://www.bbmoto.ro/iarna.

BBMoto Otopeni

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*