TIBERIU TROIA

Next-Gen Tour: noul Scrambler Ducati pe scenă în Europa

Cinci dintre cele mai importante orașe europene vor găzdui cele cinci etape ale turneului de promovare Scrambler Ducati Next-Gen Tour.

Scrambler Ducati Next-Gen Tour

Energie, divertisment, muzică, culori, artă digitală. Toate acestea și multe altele vor fi oferite de cele cinci etape anunțate ale Scrambler Ducati Next-Gen Tour, o călătorie itinerantă cu care noua generație Ducati Scrambler își propune să lase o amprentă de neșters în inimile pasionaților, imediat după ce a impresionat pe toată lumea în timpul evenimentului Global Riding Première din Valencia.

Cinci dintre cele mai importante orașe europene, Londra, Milano, München, Madrid și Paris vor găzdui cinci evenimente în locații deosebite, în concordanță cu starea de spirit a mărcii, prin care să te aventurezi în lumea Scrambler Ducati și să experimentezi acele vibrații care au făcut din acesta un succes global, cu peste 100.000 de motociclete vândute în 8 ani.

Scrambler Ducati Next-Gen Tour

Proiectul Next-Gen Tour se distinge prin identitatea sa vizuală și grafica puternică, dezvoltată în colaborare cu Van Orton Design. Duo-ul italian se numără printre cei mai populari exponenți ai artei digitale europene și pentru această ocazie și-au exprimat principiile creative bazate pe conceptele celei de-a doua generații Ducati Scrambler, având grijă de imaginea întregului tur.

În plus, respectând unul dintre principiile de baza ale filozofiei Scrambler Ducati, personalizarea motocicletelor, Van Orton Design și-a adus creativitatea pe copertele unei versiuni unice care va face un turneu în Europa.

Fiecare etapă a turneului Next-Gen Tour va aveaScrambler Ducati Next-Gen Tour un program dedicat și special, cu numeroase surprize pentru a distra și a amuza participanții. Totul se va învârti în jurul noilor modele din gamă: Ducati Scrambler Icon, Ducati Scrambler Full Throttle și Ducati Scrambler Nightshift.

Trei versiuni care reprezintă valorile esențiale pentru toți pasionații de Scrambler Ducati, care au devenit în același timp mai contemporane, colorate și dotate cu o personalitate și mai vie.

În timpul etapelor turului cei interesați vor putea testa modelele Ducati Scrambler sau vor putea rezerva o motocicletă pentru a o testa la cel mai apropiat dealer.

Cele cinci etape ale turneului Scrambler Ducati Next-Gen Tour se vor desfășura respectând următorul program:

Londra, HERE at Outernet 27 aprilie
Milano, Spazio Lenovo – 4 mai

München, Jochen Schweizer Arena – 13 mai
Paris, Ground Control 16 mai
Madrid, X-Madrid 1 iunie

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*