TIBERIU TROIA

În 2023 Ducati înregistrează cele mai bune cifre de vânzări din prima jumătate a anului

Un record de 34.976 de motociclete au fost livrate la nivel global în prima jumătate a anului 2023, cu 5% mai mult decât în aceeași perioadă a anului trecut.

Ducati in 2022

Ducati Multistrada V4 Rally

După un prim trimestru pozitiv, Ducati închide primele șase luni din 2023 raportând cifre de livrare în creștere.

La sfârșitul celui de-al doilea trimestru al acestui an Italia rămâne pe poziția de lider al piețelor de desfacere Ducati, cu 6.639 de motociclete livrate și o creștere de 10% față de aceeași perioadă a anului trecut.

Statele Unite reprezintă a doua cea mai mare piață pentru companie, cu 4.505 de unități livrate, ceea ce reprezintă o creștere de 11 la sută față de 2022. Germania este pe a treia poziție, înregistrând, de asemenea, o creștere de 13 la sută cu 4.217 motociclete livrate.

Vanzari Ducati in 2023

Francesco Milicia Ducati VP Global Sales and After Sales

Francesco Milicia, Ducati VP Global Sales and After Sales: „Această primă jumătate de an a fost pentru Ducati cea mai bună din istorie în ceea ce privește livrările. Am atins un record de 34.976 de motociclete livrate, ceea ce demonstrează faptul că clienții noștri pasionați continuă să aprecieze gama noastră de produse, mai largă acum decât oricând.

Blocajele de aprovizionare cu care ne-am confruntat anul trecut s-au încheiat, dar concurența globală de pe piață este mai intensă în perioada post-Covid și din cauza disponibilității mai bune a produselor. Angajamentul nostru de a întări satisfacția Ducatistilor noștri este mai puternic ca niciodată, iar încrederea lor continuă oferă tuturor oamenilor din Borgo Panigale o motivație suplimentară.”

Ducati Monster SP 2023

Ducati Monster SP 2023

Cea mai apreciată motocicletă din gama din ce în ce mai largă Ducati este Multistrada V4 în toate versiunile sale, cu 6.382 de unități livrate la nivel global între ianuarie și iunie 2023. Motocicleta Ducati sport naked prin excelență, Monster, se află pe poziția a doua cu 4.299 de motociclete livrate în lumea, în timp ce pe locul trei se află familia Scrambler Ducati 800 cu 3.581 de motociclete.

Pentru 2024, Ducati a prezentat deja cinci noi scheme de culori pentru motocicletele sale și este de așteptat ca volumul vânzărilor să mențină același ritm și în perioada următoare.

Yellow Friday la Ducati

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*