TIBERIU TROIA

Producătorul Ducati este apreciat de specialiști pentru modelul Diavel V4

Diavel V4 a câștigat numeroase premii de design, dintre care se disting Good Design Award 2023 și Mențiune specială la German Design Awards.

Ducati Diavel V4

Diavel V4, modelul prezentat de Ducati în seria World Première 2023, este un succes internațional după doar un an, recunoscut de instituțiile de design de top, presa internațională și entuziaștii din întreaga lume.

Designul unic al Diavel V4, musculos, sportiv, exagerat și elegant în același timp, a primit premii importante precum Good Design Award, acordat de „Chicago Athenaeum: Museum of Architecture and Design” și Mențiunea specială la categoria Excelent Product Design de la German Design Awards 2024.

Ducati Diavel V4

Două premii care se adaugă celor deja câștigate cu modelele anterioare Diavel și care confirmă recunoșterea internațională a valorii designului Ducati.

Premiul Good Design a fost înființat la Chicago în 1950 de Eero Saarinen și Charles și Ray Eames și este cel mai vechi și cel mai apreciat premiu de design din lume. În această ediție din 2023, juriul Good Design a selectat peste 1100 de lucrări din peste 55 de țări pentru a acorda premiile Good Design Awards pentru excelență în design.

Ducati Diavel V4

Premiile German Design Awards sunt decernate la fiecare doi ani de către juriul Consiliul German pentru Design, fiind o recunoaștere în domeniul designului acordată de această organizație și sponsorizată de Ministerul German al Economiei și Tehnologiei.

Diavel V4 a uimit, de asemenea, publicul și presa internațională prin capacitatea sa de a îmbina stilul, rafinamentul și performanța.

În anul 2023, the Diavel V4 a fost ales Cruiser of the Year la MCN Awards 2023, Best Naked Motorcycle of the Year pentru Motorcycle.com, Best Cruiser la Töff Awards din Elveția și Best Power Cruiser pentru publicația C! Magazine din Filipine.

Ducati Diavel V4

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau X (ex Twitter) iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*