TIBERIU TROIA

Interviu înaintea ultimei curse de motociclete cu ataş din sezonul 1995

Soarta campionatului 1995 încă nu era hotărâtă. După un sezon presărat cu surprize, înaintea ultimei curse de la clasa ataş conducea perechea Hermann-Barabaş, de la clubul Ilie Pascotă din Timişoara.

curse cu ataş

Soarta campionatului 1995 încă nu era hotărâtă. După un sezon presărat cu surprize, înaintea ultimei curse conducea perechea Hermann-Barabaş, de la clubul Ilie Pascotă din Timişoara.

Ultima cursă, care avea să se desfăşoare la  Caransebeş pe 15 octombrie, 1995 avea să decidă care dintre perechile înscrise în competiţie avea să devină Campioana clasei ataş.

După 4 etape, clasamentul era condus de echipajul Iuliu Herman – Ioan Barabaş, legitimaţi la clubul din Timişoara, cu 74 puncte.

Pe locul 2 perechea Popescu – Popa, de la Torpedo Zărneşti, care încă păstra şanse la titlu cu 57 puncte, iar pe 3 echipajul fraţilor Kovacs, de la ISECO Târgu Mureş, cu 43 puncte, pe care numai un ghinion al primelor 2 perechi îi mai putea face Campioni.

Să vedem ce au declarat liderii campionatului înainte de cursă.

Dacă nu aţi văzut toate testele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia