TIBERIU TROIA

Custom Wheels 2015 – a doua ediţie – Reportaj partea 1

Chiar dacă a trecut ceva vreme de la ediţia din acest an, era păcat să nu postez materialul filmat la Custom Wheels 2015.

custom wheels 2015

Cel mai mic haiduc din expozitie

Multe motociclete, mult entuziasm, lucrări de bun gust şi incredibil de multă muncă investită în proiectele prezentate.
Am cunoscut câţiva oameni pasionaţi având diferite profesiuni, venind din diferite oraşe, cu tradiţie, sau nu, în acest domeniu, dar toţi fiind uniţi de aceeaşi pasiune arzătoare pentru motocicleta.

Am prezentat la început motocicleta care a impresionat pe toată lumea (şi pe mine), care era undeva în partea din spate a halei în care a fost găzduită expoziţia.

E vorba de motocicleta adusă la Custom Wheels 2015 de Anarchy Custom, din Câmpia Turzii, proiect care a fost inaugurat în prima zi a manifestării, dar pe care Bebe, creatorul ei, ne-a arătat-o fără prea multe cuvinte.

Puţin stânjenit de camera de filmare, constructorul a demonstrat că tracul pricinuit de prezenţa ciudaţilor care roiau prin jurul motocicletei lui, nu i-a influenţat cu nimic talentul de excepţie.

Custom Wheels 2015

Bijuteria produsa de Anarchy Custom, care a si fost “Best in Show”

Ceea ce a a ieşit din mâinile acestui băiat din Campia Turzii are loc nu numai la Custom Wheels 2015, ci în orice expoziţie internaţională de profil şi oricare dintre marii producători de custom din lume se poate mândri cu astfel de realizare.

Un alt proiect interesant, care mi-a atras atenţia de la intrare, a fost kitul inspirat din motocicletele Indian pe care îl oferă Bastybikes Art.

Folosind repere originale, împreună cu piese confecţionate, Sebastian, fan total dedicat firmei Indian, încearcă să omologheze aceste motociclete, dar şansele să reuşească în România sunt practic nule. În această situaţie, cea mai realistă varianta este omologarea în Marea Britanie, ţară în care problema este tratată mult mai profesionist şi permisiv.

custom wheels 2015

Proiectul Bastybikes Art

În partea a doua a reportajului de la Custom Wheels 2015 discutăm cu nişte artişti în adevăratul sens al cuvântului.

 

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din  16 mai 2015.

Dacă nu aţi văzut toate materialele postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de FB, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube – https://www.youtube.com/tiberiutroia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*