TIBERIU TROIA

Sfaturi pentru începători (şi nu numai) – Alegerea echipamentului moto

La EICMA 2015 am intrat în standul firmei Rev’It pentru a primi câteva sfaturi legate de alegerea echipamentului moto în funcţie de folosinţă.

Am profitat de faptul că produsele Rev’It sunt prezente de mai mulţi ani pe piaţa din România şi am cerut părerea şi sfatul unui specialist.

Derek este manager la compania olandeză producătoare de echipament moto şi ne-a prezentat materialele moderne, ne-a explicat detalii ale noilor tehnologii folosite şi care sunt criteriile pentru alegerea echipamentului moto.

Discuţia a început cu piesa principală, geaca şi am continuat cu mănuşile şi protecţiile incluse în echipament, elementele care au cel mai important rol.

Aşa cum am subliniat la prezentarea modelului Cayenne Pro, materialele şi soluţiile tehnice folosite de Rev’It la noile generaţii de echipamente se ridică la cele mai înalte standarde.

Piesele de echipament prezentate se pot găsi la magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Rev’It.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 23 ianuarie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*