TIBERIU TROIA

Prezentare echipament moto – Geaca touring Clover GTS-3 (prezentare video inclusă)

Geaca Clover GTS-3 este un model touring pentru patru sezoane, 100% impermeabilă, compusă din trei straturi: geaca propriu-zisă, membrană Aquazone Plus, care respinge apa şi captuşeala termică, ambele straturi interioare fiind demontabile, conectate prin fermoar.

Clover GTS-3

Materialele folosite la stratul exterior sunt Duratek-5Duratek-7 şi un material anti-abraziune numit Ballistic la umeri şi coate, în zonele în care sunt instalate protecţiile, toate fiind tratate pentru a respinge apa.

Pe faţă, spate şi mâneci sunt aplicate porţiuni de material laminat reflectorizant pentru vizibilitate.

Pe geacă sunt incluse şapte deschideri ajustabile pentru ventilare, pe piept, talie, braţe şi spate şi opt buzunare, din care două sunt impermeabile, cu posibilitatea de a converti buzunare în suprafeţe de ventilare pentru călătorii lungi, în funcţie de necesităţi.

Cele două buzunare/panouri de ventilare de pe piept sunt ajustabile în funcţie de volumul de aer dorit. De asemenea, cele două buzunare de pe talie sunt convertibile în zone de admisie a aerului.

Clover GTS-3

În partea din spate există o porţiune ajustabilă foarte mare din plasă care intensifică circulaţia aerului în momentele în care este deschisă.

Tot în spate se află un buzunar mare, tipic pentru echipamentul adventure/touring.

Captuşeala este 3D şi crează iarna un strat de aer care asigură o izolaţie termică superioară, atunci când panourile de ventilare sunt închise.

Clover GTS-3

Protecţia dorsală tridimensională opţională

În perioada călduroasă, panourile fiind deschise, plasa 3D permite intrarea aerului şi circulaţia în interiorul gecii.

Vara, când sub geacă se poartă doar tricou, trebuie ajustat volumul gecii pentru o poziţie corectă a protecţiilor si, pentru asta, pe toată suprafaţa gecii sunt diferite posibilităţi de reglare a volumului, în diferite forme:

– baretă cu velcro (arici) pentru ajustarea manşetelor stratului exterior şi manşete elastice a membranei impermeabile, ca să se poată etanşa mâneca după ce sunt puse mănuşile;

– barete cu velcro pentru ajustare la talie

– barete cu capse pentru ajustarea volumului mânecilor şi a părţii de jos a gecii;

– baretă de reglaj a lărgimii gulerului cu cinci poziţii şi capsă pentru blocarea baretei de la gât în poziţia deschis.

Geaca este echipată cu protecţii incluse la umeri şi coate şi are spaţiu prevăzut pentru introducerea unei protecţii dorsale tridimensională opţională, ca alternativă la un airbag exterior, oferit de producător tot ca accesoriu opţional.

Pentru anotimpul rece există un fermoar de conexiune lung între geacă şi pantalon.

Mai jos filmul de prezentare pentru geaca Clover GTS-3.

Geaca Clover GTS-3 este disponibilă în mai multe variante de culoare, preţul ei este 1770 lei şi poate fi găsită în magazinul firmei Motor Team din Bucureşti, importatorul produselor Clover în România.

Clover GTS-3

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*