TIBERIU TROIA

În standul BMW la EICMA 2015, de vorbă cu dl. Heiner Faust, Vicepreşedinte BMW Motorrad

Lume multă la standul BMW la EICMA 2015, trei motoare noi şi nişte gazde primitoare, cu care am stat de vorbă pe îndelete.

BMW la EICMA

Lansarea noilor modele in standul BMW la EICMA 2015

Ca de obicei, la astfel de expoziţii, inaugurările, lansările de modele noi, conferinţele de presă şi toate celelalte evenimente de acest fel au loc cam în aceeaşi perioadă. Nu ai cum să fii prezent la toate, trebuie să alegi la care dintre ele vrei să asişti.

Nu puteam să ratăm lansarea noului R nineT Scrambler, mai ales că fusesem programaţi cu o săptămână înainte pentru un interviu pe care trebuia să ni-l acorde domnul Heiner Faust, Vicepreşedinte vânzări şi marketing al companiei BMW Motorrad.

BMW la EICMA

Noul model BMW R nineT Scrambler prezentat la EICMA 2015

Motocicleta ne-a impresionat, dar credeam că a fost gândită ca o demonstraţie de ceea ce poate face firma, nicidecum un model care vizează vânzări de volum,

Aveam să aflam asta de la domnul Faust şi alte amănunte legate de cealaltă lansare, mai puţin strălucitoare, dar la fel de ambiţioasă, a modelului G 310R, prima motocicletă de cilindree mică din epoca modernă produsă şi prezentată de BMW la EICMA 2015.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi 24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 6 februarie 2015.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

BMW la EICMA

In standul BMW la EICMA 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*