TIBERIU TROIA

Interviu Mani Gyenes după Dakar 2016 – la DigiFM, despre probleme

Împreună cu Cetin Raşit, realizatorul emisiunii Undă Verde, începem o serie de intervenţii radio, cu teme legate de moto. Primul material – interviu Mani Gyenes.

Vor fi discuţii cu personalităţi din lumea motociclismului, interviuri, informări şi comentarii transmise în fiecare luni la ora 18.30, pe DigiFM (97,9 MHz).

Pentru cei care nu pot urmări în direct rubrica noastră moto, materialele interesante vor fi postate pe Sound Cloud, pe blogul Poveşti cu Motoare, Google+, LinkedIn şi bineânţeles pe Facebook.

Interviu Mani Gyenes

Ne dorim cu toţi să avem mai mulţi campioni şi mai multe rezultate bune în sportul cu motor internaţional, dar oare se poate ?

Pentru că nu ar fi fost uşor să-l prind pe Mani Gyenes liber, la plimbare prin Bucureşti, ca să-l aduc la microfonul postului de radio, am preferat să vorbim cu el la telefon.

Aveam nişte nelămuriri şi ne doream să aflăm de la el de ce este atât de greu să urci în ierarhia mondială a sportului cu motor.

Locul 14 la general obţinut de el este un rezultat extraordinar şi poate fi îmbunătăţit, dar cu ce costuri ?

Ce depinde de pilot şi cum poate fi ajutat ?

Cât de mult contează sponsorii ?

În momentul în care ai motocicleta de concurs, maşina de intervenţie la dispoziţie şi toate condiţiile ca să participi, ce ţi-ai mai putea dori ?

Răspunsul este simplu: îţi doreşti totul la dublu…

Materialul a fost transmis la DigiFM, în rubrica moto a emisiunii Unda Verde din 15 februarie 2016 şi poate fi găsit pe Sound Cloud.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*