TIBERIU TROIA

Prezentare Kevlar Hoodie John Doe – hanorac cu protecţie din Kevlar

Hanoracul (Kevlar Hoodie) este alcătuit din mai multe straturi, cel principal fiind din bumbac 100%, este prevăzut la mâneci şi la talie cu o bandă elastică pentru izolare şi se închide în faţă cu fermoar YKK lipit. Evident, fiind vorba de un hanorac, are glugă, dar există şi o variantă fără glugă, pentru cei care nu sunt de acord cu prezenţa unei glugi pe motocicletă.

kevlar hoodie

Materialul este tratat cu ajutorul unei tehnologii brevetată de John Doe, fiind 100% impermeabil, dar permite corpului să respire, datorită funcţiei numită de producător Windblock.

Pe întreaga suprafaţă a hanoracului există o căptuşeală din Kevlar 100%, produs în Germania de firma DuPont, inventatorul acestui material, rezistent la tăieturi, abraziune şi la temperaturi înalte.

Hanoracul are şi o a doua căptuşeală din plasă, pentru confort şi pentru ventilare. Plasa din care este produsă această căptuşeală este tridimensională, dând naştere unui strat de aer izolator, care contribuie la menţinerea temperaturii constante.

Ca orice piesă de echipament gândită pentru folosinţa pe motocicletă, hanoracul este dotat cu buzunare interioare, un buzunar mic pe mâneca stângă, foarte util pentru urgenţe pe motocicletă şi buzunare pregătite pentru elemente de protecţie în cele cinci zone importante pentru protecţie: umeri, coate şi spate.

kevlar hoodie

Protecţiile nu sunt incluse, dar sunt oferite opţional de John Doe, protecţii care corespund standardelor nivelului 2 impus de Uniunea Europeană, care, în varianta John Doe, sunt moi, flexibile, aerisite şi uşoare.

Kevlar Hoodie John Doe este recomandat pentru folosinţa în oraş, sau drumuri scurte, primăvara şi toamna, dar poate fi folosit şi la drumuri lungi, cu menţiunea că această piesă de echipament este făcută pentru a îmbunătăţi confortul pe motocicletă şi nu beneficiază de sisteme de ajustare a volumului, ca cele existente pe gecile de protecţie dedicate, dar care nu sunt atât de comode în cazul folosirii în oraş.

Hanoracul cu Kevlar este disponibil în variante separate pentru bărbaţi şi femei, iar preţul este 1055 lei, adică acelaşi preţ de 239 EUR declarat pe site-ul producătorului şi poate fi cumpărat de la magazinul Mobra Shop din Bucureşti, importatorul produselor John Doe în România.

.

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de kevlar hoodieechipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*