TIBERIU TROIA

În acest an, cursele Tourist Trophy din Insula Man vor putea fi urmărite în realitate virtuală, prin intermediul camerelor video 360fly

Guvernul insulei a semnat un parteneriat cu producătorul camerelor video 360fly, pentru a transmite în direct pe Internet cursele, în imagini la 360º.

 

Compania 360fly va folosi camere instalate la bordul motocicletelor, pentru a înregistra imagini 360º la rezoluţie 4k, oferind astfel şansa oricui de a urmări competiţia, în realitatea virtuală, la viteza unei motociclete de concurs.

În afară de imaginile transmise de la bordul motocicletelor, 360fly va transmite în direct pe Internet imagini la rezoluţie 4k din parcul echipelor, din padoc şi de la conferinţele de presă, pe durata celor două săptămâni a evenimentului, folosind aplicaţia Livit Now.

“Tourist Trophy din Insula Man este un eveniment incredibil, pe care marea majoritate a fanilor curselor de motociclete nu îl pot urmări în direct, din cauza locaţiei izolate”, a declarat Peter Adderton, CEO al companiei 360fly. “Posibilitatea de a oferi imagini văzute din poziţia pilotului, dar şi imagini la 360 grade de-a lungul traseului, cu relieful şi peisajele extraordinare ale insulei, vor oferi o nouă dimensiune experienţei trăite în timpul acestui eveniment unic”.

360fly

Cameră video 360º produsă de 360fly

Fiind specializaţi în tehnologie video 360º, 360fly aduce această tehnologie masei largi de consumatori, prin preţuri rezonabile ale camerelor şi aplicaţiilor destinate telefoanelor mobile, permiţând folositorilor să filmeze, să editeze şi să distribuie uşor imagini video 360º.

360fly

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*