TIBERIU TROIA

Maverick Viñales va fi colegul lui Valentino Rossi în echipa oficială Yamaha la MotoGP

Potrivit site-ului de ştiri Motorsport.com, Maverick Viñales a semnat contractul pentru următorii doi ani cu câteva zile în urmă, lucru pentru care a făcut deplasarea în Italia.

Maverick Viñales

Astfel, cel mai tânăr pilot din grila de start a clasei MotoGP îl va înlocui pe Jorge Lorenzo, viitor pilot al echipei de uzină Ducati.

Prin cooptarea lui Viñales, care a împlinit 21 de ani, Yamaha îşi asigură viitorul pe termen mediu şi lung, mutarea tânărului pilot fiind aprobată de Valentino, cu câteva zile în urmă, la cursa desfăşurată la Le Mans.

Cu acea ocazie, Viñales a luat decizia finală şi a anunţat conducerea echipei Suzuki, alături de care a evoluat în ultimii doi ani.

Anunţul oficial este aşteptat în această săptămână, joi, la Mugello, unde Maverick Viñales va fi prezent la conferinţa de presă.

Maverick Viñales

Sursa: Motorsport.com

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, dacă nu aţi citit toate poveştile cu motoare, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*