TIBERIU TROIA

Prezentare geacă Ventamax H2Out produsă de Spidi

Există geci impermeabile pentru sezonul ploios şi geci din plasă pentru sezonul cald, dar cu Spidi Ventamax H2Out, un hibrid între cele două, se poate merge în orice împrejurări.

Partea exterioară este facută din 50% material rezistent la abraziune şi 50% o plasă din poliamidă, care ajută la circulaţia perfectă a aerului, împiedicând astfel acumularea umezelii în geacă, totul intrând într-o combinaţie perfectă cu stratul interior detaşabil H2Out, rezistent la apă.

Gulerul are un sistem EST de închidere, ajustabil, care îl fixează astfel încât apa să nu poată pătrunde pe sub cască.

Ventamax H2Out

În ceea ce priveşte protecţia, nu s-a făcut nici nu compromis. Pe lângă materialul rezistent la abraziune din care este făcută, geaca Ventamax H2Out are protecţii Forcetech la umeri şi la coate, toate protecţiile fiind certificate CE. Există posibilitatea ataşării unei protecţii de spate (Warrior – nivel 1, sau nivel 2).

De asemenea, o altă măsură de siguranţă este adusă de materialul reflectorizant de pe mâneci şi de pe spate, care te fac vizibil în medii cu lumina scazută.

Pe lângă principalele dotări ale gecii Ventamax H2Out, aceasta are şi mici detalii tehnice extrem de importante pentru orice geacă de touring, cum ar fi cele cinci buzunare – patru pe exterior, dintre care două cu fermoar şi unul pe interior cu capsă. Sistemul Ergofit din jurul taliei şi al mâinilor îţi permite să ajustezi geaca în aşa fel, încât să se minimalizeze efectul vântului din timpul mersului.

Ventamax H2Out

Geaca Ventamax H2Out se produce în trei variante de culoare: negru, negru cu gri şi negru cu galben fosforescent, este disponibilă în mărimi de la M la 3XL, costă 1270 lei şi poate fi cumparată de la magazinul firmei Motor Team, din Bucureşti, importatorul produselor Spidi în România.

Ventamax H2Out

Dacă nu aţi văzut toate prezentările de echipamente moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi testele şi cursele moto pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*