TIBERIU TROIA

Prima Evadare – primul mare eveniment velo al sezonului se bucură de sponsorizarea Yamaha

Marele premiu al evenimentului Prima Evadare este un scuter NMax oferit de Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România.

Prima evadare

Yamaha se implică nu numai în sporturile cu motor, ci şi în competiţiile rezervate bicicliştilor, din ce în ce mai îndrăgite.

Ştirea nu ar trebui să surprindă, pentru că Motodynamics, importatorul Yamaha în România, este una din companiile care au sprijinit constant sportul.

Ani la rând firma a susţinut activitatea echipei de competiţii în Campionatul Naţional de Motociclism, care se desfăşura pe aeroporturi, a încurajat şi finanţat echipa de copii înfiinţată în 1998, care a câştigat Cupa FRM în acelaşi an şi a obţinut titluri de Campion Naţional la categoriile rezervate copiilor până în anul 2000.

În acelaşi timp, Yamaha a fost sponsorul principal al singurei competiţii de Trial indoor, organizată în Bucureşti, la Sala Polivalentă, la sfârşitul anilor ’90, competiţie la care au participat primii şase piloţi ai momentului, un adevărat spectacol de virtuozitate, eveniment la care marele premiu a fost un scuter Yamaha Neo’s.

Prima evadare

Continuând tradiţia, în această săptamână, Yamaha oferă ca premiu un scuter NMax şi participă activ la concursul bicicliştilor, un stand al Importatorului şi reprezentanţi ai companiei fiind prezenţi la Prima Evadare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*