TIBERIU TROIA

Succes de răsunet – marca românească Anarchy Custom în topul mondial al constructorilor de motociclete

Motocicleta construită de Bebe, de la Anarchy Custom, s-a clasat pe locul 6 la categoria Freestyle, in Campionatul Mondial AMD.

Anarchy Custom

Motocicleta prezentată de Bebe, de la Anarchy Custom

Veşti bune, se pare că am intrat într-o perioadă fastă pentru fenomenul custom din România.

L-am întâlnit pe Bebe, de la Anarchy Custom, la Koln, unde s-a înscris la Campionatul Mondial AMD al constructorilor de motociclete custom.

Competiţia a fost structurată pe câteva categorii, în funcţie de specificaţiile tehnice stabilite de regulamentul foarte bine pus la punct.

Freestyle, Modified Harley-Davidson, Retro Modified, Café Racer, Street Performance au fost cele cinci categorii, iar motocicleta lui Bebe, numită El Lunes, a participat la prima categorie, Freestyle.

Jurizarea a fost făcută ieri, sâmbătă 8 noiembrie, iar rezultatele au fost anunţate la Koln, azi, duminică 9 noiembrie, cu câteva ore în urmă.

La categoria cu cei mai multi participanţi, cu o concurenţă fantastică, Bebe s-a clasat pe locul 6 şi a primit un trofeu impresionant.

Vestea este caldă, rezultatele încă nu au fost publicate, iar cei curioşi pot verifica clasamentul competiţiei pe site-ul oficial  http://www.amdchampionship.com.

Mă bucur că am anticipat (de fapt am prevăzut) încă de anul trecut succesul pe care îl poate avea tânărul constructor, motocicleta sa fiind deosebit de frumoasă, dar rezultatul nu se datorează acestei motociclete, ci talentului său şi sunt sigur că vom mai avea ocazia să vorbim despre Anarchy Custom, despre Bebe şi creaţiile sale.

Anarchy Custom

Bebe pe podium cu trofeul pentru locul 6 la categoria Freestyle

Bravo Bebe, suntem mândri de tine ! Ai pus marca Anarchy Custom pe harta mondială a construcţiei de motociclete custom.

.

Mai jos puteţi găsi întreaga poveste, cum l-am cunoscut pe Bebe şi cum arătau motocicletele înscrise la Campionatul Mondial AMD, desfăşurat la Köln.

Un român concurează în Campionatul Mondial AMD al constructorilor de motociclete custom

Custom Wheels 2015 – a doua ediţie – Reportaj partea 1

Custom Wheels 2015 – ce am găsit acolo şi merită văzut

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*