TIBERIU TROIA

Ducati propune o soluție de finanțare interesantă  

Într-o țară în care un Casco pentru motocicletă costă cât o motocicletă veche, Ducati România propune o soluție interesantă de finanțare prin OTP Leasing.

soluție interesantă de finanțare

Probabil că foarte mulți motocicliști au încercat în ultimii ani să ia o motocicletă în leasing, modelele interesante fiind de obicei mai scumpe.

Dezavantajele le cunoaștem cu toți: obligativitatea asigurării Casco, foarte scumpă pentru motociclete, cu rate mari și în lunile de iarnă, în care bijuteria stă în garaj, franșiza care nu acoperă accidentele ușoare, avansul mare solicitat de majoritatea băncilor, valoarea reziduală impusă de cele mai multe ori și, bineînțeles, hârțogăria care pare că nu se mai termină.

Dar să vedem cu ce noutăți vine soluția de finanțare propusă de Ducati România, în parteneriat cu OTP Bank.

În primul rând asigurare Casco avantajoasă, prin Groupama Asigurări, cu diferite variante disponibile și costuri diferite, printre care una pentru 3 anotimpuri (5,5%), în lunile de iarnă motocicleta fiind asigurată împotriva furtului, nu și a accidentelor, presupunându-se că nu este folosită.

În ceea ce privește condițiile finanțării, soluția oferă atât franșiza, cât și valoarea reziduală zero, detalii mai puțin întâlnite la finanțările existente până acum.

Este foarte posibil ca astfel de soluții de finanțare să apară și în magazinele altor importatori, dar, deocamdată, Ducati România este prima companie preocupată de îmbunătățirea condițiilor oferite clienților.

.

Dacă vi s-a părut interesantă știrea, mai jos puteți gasi teste și prezentări ale unor modele Ducati, pe care le puteți comanda și finanța prin soluția propusă de Ducati România.

Multistrada 950 a sosit la magazinul Ducati din București

Ducati 1299 Superleggera – de ce costă cât un Porsche 911 Carrera

Ducati 959 Panigale şi Dario Marchetti pe circuitul Motorpark România

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*