TIBERIU TROIA

Cum ia naștere o nouă motocicletă Harley-Davidson aflăm de la Brad Richards, Director al departamentului design

Brad Richards ne povestește câte ceva din procesul de creație a unui nou model, etape pe care folositorul respectivei motociclete probabil că nu le cunoaște.

În 2016 Harley-Davidson a lansat modelul Roadster, o motocicletă manevrabilă din familia Sportster.

Fiind vorba de un model care urma să fie comercializat în întreaga lume, jurnaliștii invitați de pe toate continentele, au participat la un eveniment ce a fost organizat în mai multe serii.

Dacă ar fi fost vorba doar de o simplă festivitate de inaugurare şi prezentare a motocicletei, ar fi fost posibil să fie organizată într-o mare sală, cu mii de invitaţi, aşa cum se mai întâmplă si cu alte ocazii.

Dar de data aceasta, după dezvelirea motorului surpriză şi sărbătorirea aşteptată de după, au urmat două zile de teste şi sesiuni foto, într-un peisaj de poveste din sudul Franței, de-a lungul a 400 kilometri, între Marsilia și Saint Tropez.

Roadster

Cu Brad Richards la Saint Tropez

Invitat fiind de Harley -Davidson București să particip la acest eveniment, am avut șansa să întâlnesc câțiva oameni cu funcții cheie în cadrul companiei.

Veniți pentru a ne prezenta noua motocicletă, cei din Milwaukee nu s-au limitat la discuții și explicații, ci au venit pe motociclete, mergând două zile cot la cot cu noi invitații.

După prima zi de plimbare, fotografii și discuții prietenești, am profitat de bunăvoința și răbdarea lui Brad Richards, Director al departamentui design și am încercat să aflu câteva detalii legate de colaborarea diferitelor departamente implicate în realizarea unui nou proiect, lucruri pe care le puteți afla urmărind filmul postat mai sus.

Brad Richards

La prezentarea noului Harley-Davidson Roadster cu Brad Richards şi Paul James

Dacă vreți sa aflați mai multe despre lansarea modelului Roadster, sau despre istoria companiei Harley-Davidson, mai jos puteți găsi diverse articole postate până acum.

Cum a fost prezentat la Saint Tropez noul Harley-Davidson Roadster

De ce merg băieţii la Saint Tropez

Harley-Davidson Roadster, un Sportster mai sportiv – primul test

Fiecare zi din viață este câte o poveste, iar poveștile mele sunt, de ce mai multe ori, cu și despre motociclete. Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*