TIBERIU TROIA

Cum a fost prezentat la Saint Tropez noul Harley-Davidson Roadster

Ultimul membru al familiei Dark Custom se numeşte Harley-Davidson Roadster şi a fost prezentat presei la Saint Tropez, în mai 2016.

Eveniment de marcă, prezentarea noului Sportster Roadster presei de specialitate a prilejuit o sesiune de teste în care au fost puse la dispoziţia celor prezenţi 18 motociclete din gama Dark Custom.

În afară de sărbătoritul Harley-Davidson Roadster, au fost aduse câteva Dyna Low Rider S, motocicleta care fusese lansată cu câteva luni mai înainte, echipată cu motorul High Output Twin Cam 110™, cel mai puternic propulsor produs de Harley-Davidson.

Testele au avut loc timp de două zile, în tot acest timp fiind prezenţi fotografi şi cameramani echipaţi cu toate echipamentele moderne folosite în astfel de ocazii, la sfârşitul evenimentului toţi participanţii având acces la toate materialele, fotografii şi filme făcute din maşină, cu drone, sau la diferitele opriri organizate.

Harley-Davidson Roadster

În afară de jurnalişti, la eveniment au fost de faţă şi câţiva oameni importanţi din firmă, printre care Brad Richards, Director al departamentului design şi Paul James, Director al departamentului de planificare a producţiei.

Primul a coordonat proiecte importante, dintre care Roadster este ultimul “copil”, în timp ce Paul a participat la curse pe circuit timp de 20 ani, fiind învingător în aproape 50 de curse, reuşind căteva titluri de Campion la anduranţă.

Amândoi erau niste personaje interesante şi eram sigur că vom avea multe de discutat, având pasiuni comune.

După câteva sute de kilometri de mers pe motociclete împreună, atmosfera s-a încălzit şi am reuşit să stau de vorbă cu amândoi, discuţii (ca să nu zic “interviuri”) pe care le voi posta mai târziu.

Harley-Davidson Roadster

Modelul Harley-Davidson Roaster poate fi achiziționat de la magazinul Harley-Davidson București, unicul dealer autorizat în România.

Materialul filmat a fost prezentat la Digi24, în rubrica moto a emisiunii La Volan din 11 iunie 2016.

Dacă v-a plăcut prezentarea evenimentului, sau noul model Sportster Roadster, mai jos puteți găsi alte prezentări și teste ale unor motociclete Harley-Davidson.

Harley-Davidson Night Rod Special 2016 – prezentare în variantă video

Harley-Davidson Tri Glide Ultra – test şi prezentare – varianta video

Harley-Davidson prezintă noul motor – Milwaukee-Eight

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

3 thoughts on “Cum a fost prezentat la Saint Tropez noul Harley-Davidson Roadster

  1. Tiberiu Troia Post author

    Da, am facut, dar il voi posta numai scris, nu am facut varianta video. Poze am multe, chiar foarte bune !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*