TIBERIU TROIA

Fabrica Honda Kumamoto afectată de cutremur şi-a reluat parţial activitatea

După ce întreaga zonă a fost devastată de cutremurul din aprilie, Honda a anunţat că fabrica din Prefectura Kumamoto şi-a reluat parţial activitatea începând din 6 iunie.

Honda Kumamoto

După nefericitul eveniment petrecut pe 14 aprilie, a urmat o perioadă de aproape 3 săptămâni, în care s-a muncit la curăţenie, pentru a permite reluarea activităţii.

Operaţiunile au fost mult îngreunate de replicile cutremurului, din care una, survenită la 48 de ore după cutremurul iniţial de 6,4 grade, a fost devastatoare, replica fiind mult mai puternică, de 7,1 magnitudine, producând pagube majore.

În fabrica Honda Kumamoto se produce noul model Africa Twin, proaspăt lansat, aşteptat de zeci de mii de clienţi, toate unităţile distribuite fiind vândute.

Situaţia nu s-a îmbunătăţit nici în prezent, zona fiind în continuare afectată de mişcări tectonice, care îngreunează reconstrucţia zonei. Sunt afectate nu numai fabrica Honda şi numeroase unităţi de producţie care furnizează acesteia diferite componente, ci şi zonele rezidenţiale.

Honda Kumamoto

Reprezentanţi ai firmei au declarat că sunt speranţe ca fabrica Honda Kumamoto să-şi reia activitatea la capacitate maximă în luna august, motocicletele produse aici fiind aşteptate în întreaga lume.

Honda Kumamoto

Sursa: Honda

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*