TIBERIU TROIA

Yamaha la SMAEB 2017 va avea cel mai mare stand, ca de obicei în ultimii ani

Peste 40 de motociclete și scutere vor fi prezentate publicului de Yamaha la SMAEB 2017, din toate gamele de produse actuale.

Yamaha la SMAEB 2017

Standul Yamaha la SMAEB 2016

De câțiva ani, firma Motodynamics, importatorul oficial Yamaha în România, se prezintă la toate expozițiile la care participă cu maximă seriozitate și implicare.

Îmi aduc aminte cu plăcere de anii în care am lucrat în această companie și de expozițiile la care participam, într-o piață în curs de formare (nu că acum ar fi altfel), în care fiecare înjgheba câte un stand cu cheltuială puțină, dar cu entuziasm maxim.

Acum a crescut cheltuiala și a scăzut entuziasmul, dar piața e în creștere.

E greu și plictisitor să amintesc toate modelele care vor putea fi văzute în standul Yamaha la SMAEB 2017, dar vor fi de toate pentru toți.

Începând cu scutere mici, până la maxi scutere, culminând cu T-Max 500 DX și gama MT completă, de la cele mici de 125 și 300 cc, cele două Tracer, de 700 și 900 cc, până la super-naked MT-09 și MT-10.

Toate modelele mari vor fi prezente, din toate gamele: XSR900, XV950, V-Max, XJR1300 aniversar, FJR1300, Super Ténéré 1200 și cele trei supersportive, R6, R1 și R1M.

Pentru amatorii de off-road extrem vor fi expuse toate motocicletele din gama enduro și Quad-ul extrem YXZ1000R, o realizare tehnică excepțională, o adevarată bijuterie a sportului extrem.

Yamaha la SMAEB 2017

Voi fi în expoziție și voi pregăti materiale în direct din standurile firmelor prezente.

Urmăriți materialele LIVE care vor fi postate pe pagina Facebook a SMAEB 2017 și pe cea a blogului Povești cu Motoare.

.

Dacă nu aţi văzut toate testele, cursele moto, sau interviurile postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*