TIBERIU TROIA

Honda prezintă noutățile la SIAB 2018, între 23 martie – 1 aprilie

Compania Honda Trading Romania, importator autorizat Honda, este prezentă la SIAB 2018 cu un stand în care sunt expuse autoturisme și o parte dintre modelele de motociclete ale acestui sezon.

SIAB 2018

Standul Honda la una din edițiile trecute SMAEB

De niște ani buni ne-am obișnuit să vedem ultimele modele de motociclete la SMAEB.

Ne pregătim cu niște săptămâni înainte, țopăim de nerăbdare și, la sfârșitul lunii aprilie, cu mic cu mare, mergem la SMAEB.

Unii dintre jucătorii importanți de pe piața moto și-au exprimat părerea că o astfel de manifestare ar trebui organizată mai devreme, așa cum se întâmplă în majoritatea țărilor, pentru cei care chiar vor să cumpere motociclete noi.

Este dovedit faptul că la români, perioada de luare a deciziei de a achiziționa o motocicletă nouă este mai lungă decât în alte țări.

SIAB 2018

Honda Rebel 500

S-a ajuns la această concluzie după discuții cu dealeri din alte țări, iar explicația este foarte simplă: pentru români, 10-15000 de Euro reprezintă un efort mult mai mare decât pentru clienți din alte țări mai bogate.

În acest an, după o pauză de peste un deceniu, se organizează din nou SIAB, manifestarea care a fost mult timp cea mai importantă expoziție de auto, dar care a găzduit de fiecare dată și motociclete.

Între 23 martie – 1 aprilie, majoritatea firmelor mari importatoare de auto prezente în România își prezintă produsele, în cadrul expoziției SIAB 2018 organizată la Romexpo, printre acestea fiind și Honda Trading Romania, importatorul autorizat Honda.

În afară de modele de autoturisme disponibile pentru piața din țara noastră, putem admira noile modele Africa Twin Adventure Sports și Rebel 500, dar și variantele 2018 ale modelelor Africa Twin, CBR1000RR și NC750X.

Vestea bună este că, după SIAB 2018, Honda Trading Romania va pune la dispoziția celor interesați o gamă largă de modele pentru test. Motocicletele vor putea fi găsite în magazinele dealerilor autorizați, pe baza unei programări.

SIAB 2018

Honda Africa Twin Adventure Sports 2018

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*