TIBERIU TROIA

Harley-Davidson sărbătorește la Praga 115 ani de existență

Au trecut 115 ani de când cei trei frați Davidson și prietenul lor Harley au construit prima motocicletă și asta trebuie sărbătorit.

Harley-Davidson 115 ani

Marea familie Harley-Davidson este în sărbătoare și vârsta venerabilă a companiei justifică amploarea evenimentului care va fi organizat săptămâna viitoare în capitala Cehiei, unul dintre cele mai frumoase orașe din Europa.

Ca în poveștile copilăriei noastre, timp de trei zile și trei nopți, motocicliști, jurnaliști, invitați din întreaga lume vor sărbători cei 115 ani de viață ai companiei.
Harley-Davidson 115 aniFan ai firmei Harley-Davidson sau nu, este imposibil să nu fii impresionat de spectacolul pregătit cu eforturi uriașe, menit să transforme o sărbătoare a familiei într-un eveniment de răsunet mondial.

Și, ca să fiu bine înțeles, momentul care va startul sărbătorii, va fi un concert Rolling Stones.

Vor urma trei zile în care concertele Harley-Davidson 115 anisusținute de formațiile Picturebooks și The Hives vor fi completate de o întâlnire cu membrii familiei Davidson, care vor răspunde întrebărilor puse de jurnaliști și vor povesti câte ceva din istoria familiei, de o gală de Muay Thai, jocuri specifice întâlnirilor motocicliștilor și o paradă la care se estimează că vor participa peste 4000 de motociclete.

Am avut din nou șansa să fiu invitat la acest eveniment și voi încerca să vă țin la curent cu tot ce se va întâmpla, poze, filme, transmisiuni live și povești, bineînțeles.

La mulți ani Harley-Davidson !

Happy 115 Anniversary, Harley-Davidson !

.

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*