TIBERIU TROIA

Ce surprize pregătesc Honda România și Motor Team pentru sezonul 2019

Modele noi, stoc mare, unități de test, numai surprize plăcute avem din partea importatorului Honda România în parteneriat cu Motor Team.

Surprize Honda

Împreună cu echipa Motor Team, în așteptarea modelelor Honda 2019

Honda este cel mai mare producător mondial de motociclete și asta nu mai este un secret pentru nimeni.

În România, prezența Honda a cunoscut perioade bune și altele în care a fost depășită de firmele concurente.

De câțiva ani însă, mai exact de când marele producător este reprezentat în România de Honda Trading, lucrurile s-au schimbat, iar de când firma Motor Team a devenit dealer Honda, vânzările au cunoscut o creștere spectaculoasă.

Imediat de la intrarea în familia oficială Honda, Motor Team, companie cunoscută pentru stocul de accesorii și echipament pe care îl are în permanență, a devenit cel mai important dealer Honda din țara noastră, implicându-se serios, nu doar vânzănd stocul adus de importator, ci punând la dispoziția presei și a clienților o mică flotă proprie pentru test.

surprize Honda 2019

Honda CB650R model 2019

După prezentarea celor cinci noi modele Honda 2019, eveniment organizat cu doar două luni în urmă, era de așteptat ca stocul de motociclete adus de importatorul Honda România să conțină noutățile și vestea bună este că asta chiar se va întâmpla.

Importatorul a confirmat modelele noi care vor fi comercializate în România și modelele vor fi următoarele: CB500F, CB500X, CBR500R, CB650R, CBR650R, împreună cu CB125R și CB300R, modele care nu au fost importate până acum.

În afară de asta, flota de unități pentru test, efort comun făcut de importatorul Honda România și dealerul Motor Team, va fi compusă din următoarele modele: scuterul Forza NSS300, Rebel 500, CB500X, CB650R, NC750X, CB1000R, Africa Twin și Gold Wing.

Mai multe informații despre prețuri și condițiile pentru înscrierea la testul motocicletelor pot fi găsite pe site-ul Honda România sau pe cel al companiei Motor Team, dealer oficial Honda.

Vă voi prezenta pe rând toate modelele, chiar și pe cele pe care le-am testat în versiunea 2018, articole pe care le puteți găsi mai jos.

Honda Africa Twin Adventure Sports – test şi prezentare – varianta video

Honda NC 750 X – test și prezentare – varianta video

Honda VFR800X Crossrunner – test și prezentare – varianta video

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*