TIBERIU TROIA

Repsol Honda a prezentat azi echipa pentru sezonul MotoGP 2019 și a sărbătorit 25 de ani de parteneriat

Marc Márquez, Jorge Lorenzo, Mick Doohan și Alex Criville au  participat la evenimentul organizat de Repsol Honda la Madrid.

Repsol Honda 2019

Sezonul competițional 2019 se apropie și marile echipe au început să prezinte motoarele și formula de parteneriat cu care vor pleca la luptă.

În cazul echipei oficiale Honda, echipa este cunoscută, Jorge Lorenzo fiind noul partener al lui Marc Márquez, iar parteneriatul Repsol Honda aniversează 25 de ani de activitate.

Azi, 23 ianuarie, Honda a organizat un eveniment la Madrid, în cadrul căruia a fost prezentată echipa, manifestare la care au fost invitați și doi dintre piloții care au scris istorie pentru echipa Repsol Honda.

Repsol Honda 2019

Mick Doohan, cel care a obținut primul titlu de campion mondial pentru echipă, urmat de alte trei pentru aceeași grupare și Alex Criville, primul spaniol învingător la clasa 500 cmc.

În cei 25 de ani de parteneriat al celor două companii, echipa Repsol Honda a reușit 14 titluri de campion mondial și nu mai puțin de 168 de victorii.

Succesul acestui parteneriat a fost omagiat de conducătorii celor două firme, Antonio Brufau, Președintele companiei Repsol și Tetsuhiro Kuwata, Director HRC.

Chiar dacă cei patru piloți prezenți pe scenă au fost însotiți de replici ale motocicletelor pe care au alergat, nu s-a insistat pe prezentarea motocicletelor cu care se va concura în acest sezon, nu au fost comunicate detalii tehnice, a fost un eveniment dedicat parteneriatului și celor care au adus victorii grupării.

Repsol Honda 2019

Toate poveștile postate pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi citite și pe pagina de Facebook, pe LinkedInTwitterGoogle+, iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*