TIBERIU TROIA

Surpriza începutului de sezon: un jucător nou pe piață – SYM la SMAEB 2019

Cel mai vechi producător de scutere și motociclete din Taiwan este reprezentat în România și vom putea vedea standul SYM la SMAEB 2019.

SYM la SMAEB 2019

SYM Symphony ST

La începutul lunii aprilie s-a inaugurat în București magazinul noului dealer SYM, compania SYM Future Mobility.

În parteneriat cu SYM Grecia, firma românească prezintă publicului din țara noastră gama de scutere produse de SYM, modele comercializate în 85 de țări.

Pentru cei care nu au auzit despre SYM (SanYang Motor), firmă cu o producție de peste 600.000 de scutere și motociclete pe an, nu trebuie nimic altceva decât să precizez că același grup este producătorul Hyundai, nume mult mai cunoscut în România.

SYM la SMAEB 2019

SYM Fiddle III

Istoria firmei este de-a dreptul impresionantă, prima colaborare cu Honda fiind începută în anul 1962, atunci când a fost realizată prima motocicleta în Taiwan, cu 70% componente Honda și 30% participare locală.

În cei peste 50 de ani de existență, SYM a dezvoltat o gamă largă de scutere, motociclete, mai multe scutere replici ale celebrului model Honda Cub, ATV-uri și camionete ușoare.

Magazinul din București expune mai multe modele de scutere, dintre care șase modele vor fi prezentate în standul pregătit de noul dealer SYM la SMAEB 2019.

CruiSYM 300i și Citycom S 300i sunt două dintre maxi-scuterele aduse în România, alături de scuterele de capacitate cilindrică mai mică, modelele Symphony ST LC și Jet 14 LC, ultimul fiind disponibil și în variantă de 50 cmc.

SYM la SMAEB 2019

Symphony S Cargo

Gama de modele care va fi expusă la salon este completată de Fiddle III, un model cu aspect retro, ale cărui forme amintesc de scuterele Vespa și SYM Symphony Cargo, modelul utilitar gândit pentru firmele de livrare și curierat, având o platformă metalică în spatele șeii pilotului, pregătită pentru a suporta orice fel de container sau recipient folosit de firmele specializate.

Vestea bună este faptul că toate modelele expuse sunt oferite pentru test, cu o programare prealabilă.

Mai multe informații, prețuri și detalii tehnice pot fi găsite accesând site-ul firmei sau la standul pregătit de SYM la SMAEB 2019.

SYM la SMAEB 2019

CruiSYM 300i

Dacă nu aţi văzut toate testele şi cursele moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE şi pe pagina de Facebook, sau dacă vreţi să urmăriţi materialele pe care le voi posta, calea cea mai sigură este să vă abonaţi la canalul YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*