TIBERIU TROIA

Scuterele electrice Yadea importate de ASP Group East

Yadea este cel mai mare producător de scutere electrice din China și două dintre modelele produse, C-Line și C-Umi, au fost aduse în România.

.

Am asistat în acest an la o adevărată invazie de Yadeascutere electrice, recent apărute pe piața din România.

Mare parte din aceste mărci au fost expuse la SMAEB 2019, ocupând o suprafață destul de mare în comparație cu standurile care găzduiau motociclete tradiționale.

În standul firmei APS Group East, lider în România al vânzărilor de vehicule recreaționale de teren și importator autorizat Indian, au fost expuse și două dintre modelele celui mai mare producător de scutere electrice din China, firma Yadea.

Nu am avut cum se testez aceste scutere la expoziție, dar am făcut mai târziu o vizită la magazinul de prezentare al companiei, unde am avut ocazia să văd și să testez cele două modele, C-Line și C-Umi.

YadeaYadea produce numeroase modele de trotinete, biciclete, scutere, mici motociclete și chiar tricicluri, toate electrice, dintre care în România au fost importate deocamdată două modele asemănătoare, având aceleași caracteristici tehnice, fiind diferite ca aspect exterior.

Modelele Yadea C-Line și C-Umi pot fi văzute, testate și achizitionate la magazinul firmei ASP Group East din București sau din magazinele dealerilor autorizați ai acestei companii.

Date tehnice Yadea C-Line și C-Umi

Lungime: 1720 mm, masă: 80 kg, motor electric 1200 W

Baterie 48 V 28 Ah, timp de încărcare 0-100%: 12 h

Viteză maximă: 42 km/h, autonomie: 50-60 km

Frâna față: hidraulică cu disc Ø 170 mm, frâna spate: tambur

Preț Yadea C-Line și Yadea C-Umi: 1690 euro

Yadea

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*