TIBERIU TROIA

Firma Dementor, importator KTM și Husqvarna a împlinit 10 ani de activitate  

Aniversarea a 10 ani de activitate este sărbătorită de Dementor printr-o serie de oferte venite în sprijinul pasionaților de motociclete KTM si Husqvarna.

Dementor

Nu cred că mai este nevoie de vreo introducere, nici pentru motocicletele KTM și Husqvarna sau pentru firma Dementor, de 10 ani importator oficial în România al celor două mărci.

Prezență constantă pe piata moto din România, Dementor a împlinit în această lună 10 ani de activitate și aniversează evenimentul printr-o campanie de oferte, atât pentru motociclete, cât și pentru piese, accesorii și echipamente.

Pentru orice comandă trimisă în luna octombrie pe site-ul dementor.ro, vor fi oferite reduceri de preț importante: 25% la piesele de schimb originale KTM și Husqvarna si 35% pentru echipamente și accesorii.

Pentru cei care vizitează magazinul din București al firmei importatoare, aflat pe strada Orzari, nr.62, reducerile de preț vor ajunge la 50% pentru echipamentele și accesoriile aflate în stoc, iar pentru motociclete condițiile trebuie discutate cu personalul companiei.

În afară de ofertele amintite mai sus, în mai puțin de o lună, Dementor va introduce pe piața din România noile modele de motociclete care vor fi prezentate la EICMA, expoziția internațională de motociclete de la Milano, unde, ca de fiecare dată, KTM și Husqvarna vor veni cu noutăți importante pentru sezonul 2020.

Dementor

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*