TIBERIU TROIA

Challenger este noul bagger din gama Indian 2020

O formulă câștigătoare: tehnologie de ultimă oră, confort și un motor mai puternic, toate pe noul Challenger, un bagger modern produs de Indian.

Indian Challenger

Indian Challenger Limited

Cu puțin timp în urmă, Indian Motorcycles a prezentat noul motor PowerPlus, primul motor de serie bicilindric de capacitate cilindrica mare, răcit cu lichid.

Cu 122 CP și 178 Nm, motorul de 1769 cmc cu doi cilindri în V la 60 grade și patru supape pe cilindru, este cel mai performant de la această clasă, are o cutie de viteze cu șase trepte, ambreiaj modern și reglare hidraulică a supapelor.

Challenger este produs în trei variante: standard, Challenger Limited și Challenger Dark Horse, ultimele două având instalată tehnologia intuitivă Smart Lean Technology, care, utilizând o unitate de măsurare inerțială pe șase axe produsă de Bosch, gestionează controlul tracțiunii dinamic, sistemul ABS activ pe viraje și sistemul Drag Torque Control.

Indian Challenger

Indian Challenger Dark Horse

De asemenea, pe aceste două modele este instalat sistemul infotainment RideCommand, cu un ecran tactil de 7 inch, cel mai mare existent în acest moment, care oferă informații despre vreme, alerte din trafic, multiple informații legate de setările și performanțele motocicletei, Bluetooth, USB, totul fiind posibil datorită unui procesor quad-core eficient.

Sunt disponibile trei moduri de pilotaj, ploaie, standard, sport și fiecăruia îi corespund setări proprii ale controlului tracțiunii și a hărților de injecție.

Pilotul poate personaliza hărțile de alimentare a motorului selectând unul dintre cele trei moduri de pilotaj, rezultatul fiind o motocicletă cu trei personalități distincte.

Indian Challenger

Challenger are toate caracteristicile unei motociclete moderne de touring, pilot automat electronic, lumini tehnologie LED, pornire fără cheie și genti laterale cu o capacitate de 68 litri.

Cadrul turnat din aliaj de aluminiu, care susține carena fixă cu parbriz reglabil și conducte de ventilație mobile, este completat de o furcă telescopică inversată de 43 mm și un amortizor hidraulic FOX reglabil, sistem de frânare Brembo și anvelope Metzler Cruisetec.

Cele trei versiuni ale noului model Indian Challenger beneficiază de o gamă largă de accesorii originale, oferite de producător ca opționale.

Oricare dintre cele trei modele poate fi comandat la magazinul din București al importatorului autorizat în România, compania ASP Group East, sau din rețeaua de dealeri al acestei firme.

Indian Challenger

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*