TIBERIU TROIA

Ducati Streetfighter V4 aleasă cea mai frumoasă motocicletă la EICMA 2019

Ducati câștigă pentru a 10-a oară concursul “Votează și câștigă cea mai frumoasă motocicletă a expoziției”, organizat de revista Motociclismo la EICMA 2019.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

De 15 ani, revista Motociclismo organizează pentru publicul vizitator concursul care desemnează cea mai frumoasă motocicletă, rezultatul fiind stabilit de votul celor care își exprimă opinia la expoziție sau online.

În acest an, peste 14500 de vizitatori au votat și 36,7% din participanți au ales drept câștigătoare noua motocicletă Streetfighter V4 prezentată de Ducati, cu un avans serios față de cea de-a doua clasată.

Rezultatul reprezintă cea de-a 10-a victorie pentru Ducati în 15 ani, dar, trebuie să recunoaștem avantajul terenul propriu, Italia fiind țara cu cei mai mulți fani ai firmei din Borgo Panigale.

Numărătoarea voturilor s-a făcut azi, duminică 10 noiembrie, ultima zi a manifestării și a fost urmată de ceremonia oficială organizată pe scena amplasată între pavilioanele expoziționale, pe platforma pe care au fost găzduite evenimentele live.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

În prezența Directorului Executiv al EICMA, domnul Giacomo Casartelli și a Redactorului Șef al revistei Motociclismo, Federico Aliverti, premiul a fost înmânat Directorului Centrului de Design Ducati, domnul Andrea Ferraresi.

Ceremonia de premiere a celei mai frumoase motociclete aleasă de public a fost ultimul moment important al celei de-a 77 ediții a expoziției internaționale de motociclete de la Milano, care s-a bucurat în acest an de vizita a peste jumătate de milion de vizitatori, succes pe care noi, cei care am fost prinși în focul evenimentului într-una din zilele de vizitare pentru publicul general, l-am resimțit din plin.

Interesant, intens, cu foarte multă informație greu de digerat în 2-3 zile, EICMA 2019 s-a încheiat.

Ne revedem la anul, viitoarea ediție fiind probabil mai mare și mai interesantă decât cea care tocmai și-a închis porțile.

Ducati Streetfighter V4 la EICMA 2019

Ducati Streetfighter V4 si Streetfighter V4 S

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*