TIBERIU TROIA

Ducati pune în vânzare pentru colecționari piese ale motocicletelor de competiție

Ducati și Ducati Corse lansează un proiect pentru colecționari, oferindu-le posibilitatea să achiziționeze piese originale folosite pe motocicletele echipelor oficiale din MotoGP și WSBK.

piese Ducati

Pasiunea pentru motociclete se poate manifesta în multe feluri.

Unii fac călătorii lungi, sau simt fiorul curselor pe circuit, sau poate libertatea pe care ți-o insuflă ieșirile în afara astfaltului.

Alții colecționează fotografii ale campionilor pe care îi admiră, autografe, accesorii sau chiar piese de pe motocicletele acestora.

Începând din luna decembrie 2019, Ducati vine în întâmpinarea colecționarilor și pune în vânzare piese originale scoase de pe motocicletele echipelor oficiale din MotoGP și WSBK.

Piesele pot fi cumpărate din magazinul Ducati din Borgo Panigale, din magazinele dealerilor autorizați și, începând din 2020, online, pe site-ul oficial www.ducati.com.

piese Ducati

Fiecare piesă va fi oferită într-o cutie special construită din plastic transparent și va fi însoțită de un certificat de autenticitate semnat de Claudio Domenicali, CEO Ducati și Gigi Dall’Igna.

Primul lot de repere care va fi prezentat în magazine va fi compus din piese de motor: vilbrochen, pistoane, axe cu came și biele. Pentru a sublinia originalitatea și unicitatea acestora, piesele vor fi însoțite de o descriere tehnică și informații despre pilotul care le-a folosit și competiția, respectiv sezonul în care a participat.

Evident că disponibilitatea este limitată, transformând aceste piese în articole de colecție, de neratat atât pentru pasionați și fanii firmei Ducati, cât și pentru colecționarii de articole din istoria firmei.

piese Ducati

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*