TIBERIU TROIA

Magazinul BBMoto Otopeni

Unul dintre cele mai recent inaugurate magazine de echipament moto din București este BBMoto Otopeni, deschis în cursul anului trecut.

BBMoto Otopeni

Trec des pe DN1 și mărturisesc că am văzut magazinul deschis în Otopeni la scurt timp de la inaugurare.

De fiecare dată eram în mers și îmi propuneam să vin o dată special pentru magazin, dar viața agitată, problemele zilnice și puțin dezinteres m-au făcut să ajung la magazin multe luni mai târziu.

Surpriza a fost mare, pentru că nu ai șansa să întâlnești așa stoc de marfă în multe magazine moto din România, mai ales că magazinul este specializat doar în echipamente.

Nu se vând motociclete, piese de schimb, consumabile și doar ceva accesorii, alese cu multa grijă.

BBMoto Otopeni

Fiind întâmpinat cu multă amabilitate, am discutat cu gazdele și am început un parteneriat, ocupându-mă de promovarea produselor pe care BBMoto Otopeni le comercializează.

Magazinul este amenajat într-o clădire special construită în Otopeni, o construcție la care se observă imediat grija față de detalii.

Spațiul comercial este amenjat pe două niveluri, parter și etaj, ambele gem de marfă și cele mai multe dintre produse sunt de cea mai bună calitate.

BBMoto este dealer oficial pentru câteva mărci de renume: echipamente Bering, Segura, Richa, căști Shoei, Shark și Airoh și importator oficial al producătorilor de încălțăminte Gaerne și Sendra Boots, toate expuse la parter.

BBMoto Otopeni

Pe lângă produsele acestor firme cunoscute de toată lumea, în magazin pot fi găsite piese de echipament cu prețuri foarte convenabile, produse ale unor companii mai mici, pe care BBMoto le reprezintă ca unic importator în Romănia: Shox, Sixgear, Speed Up, Britten și căști Jet.

Continuând vizita la etaj, ne întâmpină o nouă surpriză, jumătate din suprafața acestui nivel fiind ocupată de echipamentele unui producător din România, Strindberg, firmă specializată în producția de echipament Outdoor, îmbrăcăminte de zi cu zi sau echipamente de schi de cea mai bună calitate.

Pentru cei care schiază, probabil că Strindberg nu este un nume nou, produsele firmei fiind mai cunoscute în țările din vestul Europei, unde sunt exportate cu succes, decât în țara noastră.

BBMoto Otopeni

Absolut toate produsele din magazin sunt expuse în mai multe variante coloristice și în mai multe dimensiuni, alegerea fiind mai dificilă, pentru că diversitatea ne încurcă pe noi, cei obișnuiți cu magazine sărăcăcioase și cu marfă puțină.

Nu vreau să încep cu laude și osanale, articolul este unul de prezentare, iar cei interesați pot afla mai multe detalii despre produsele magazinului și programul de lucru pe site-ul companiei, www.bbmoto.ro , site pe care se pot face comenzi online.

Tot ce pot să fac este să vă încurajez să vizitați magazinul din BBmoto Otopeni, lucru pe care îl voi face și eu la primul magazin al firmei, cel deschis în Gheorgheni și asta se va întâmpla foarte repede.

BBMoto Otopeni

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*