TIBERIU TROIA

Marele premiu al campaniei promoționale Motorola, o motocicletă Ducati Panigale V2

Motocicleta Ducati Panigale V2 poate fi văzută și testată pe simulator la Mall Băneasa între 6-13 octombrie.

Ducati Panigale V2

Două companii de renume mondial, Ducati și Motorola, și-au dat mâna și au încheiat un parteneriat.

Motorola este unul dintre sponsorii echipei oficiale Ducati, iar producătorul de motociclete își oferă serviciile pentru promovarea produselor Motorola.

În România, campania promoțională a unui model performant de telefon inteligent Motorola are ca principal punct de interes marele premiu anunțat, o motocicletă Ducati Panigale V2.

Fiind unul dintre modelele noi lansate pentru acest sezon și prezentate la ultima ediție a expoziției internaționale de la Milano, EICMA 2019, Panigale V2 reprezintă visul multor pasionați.

Motorola, împreună cu Ducati, oferă șansa de a câștiga o astfel de motocicletă tuturor celor care achiziționează un telefon moto g 5G plus, în perioada 1-31 octombrie 2020.

Marele premiu al acestei campanii promoționale este expus în cursul lunii octombrie în mai multe locuri din țară, după următorul program:

– București – Băneasa Shopping City, în perioada 6-13 octombrie

– Cluj – Iulius Mall, între 15-21 octombrie

– Timișoara – Iulius Mall, între 23-28 octombrie

Motocicleta este instalată pe un simulator, poate fi testată de public și oferă o experiență de neuitat tuturor celor pasionați de sporturile cu motor și de jocurile video.

În cursul zilei de miercuri 7 octombrie, la ora 16:00, Băneasa Shopping City va fi gazda unui eveniment de presă, în cadrul căruia motocicleta Ducati Panigale V2 va fi prezentată invitaților și campania promoțională va fi lansată oficial.

Ducati Panigale V2

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*