TIBERIU TROIA

Reduceri de Black Friday la Bikermag

Bikermag vă așteaptă exclusiv online cu reduceri de Black Friday la întreaga gamă de produse pe care le comercializează.

Magazin Bikermag

Specializată în distribuția de echipament moto, compania Bikermag a pregătit o campanie de reduceri de prețuri cu ocazia ediției din acest an a binecunoscutei zile a reducerilor, Black Friday.

Bazându-se pe experiența anilor trecuți, membrii echipei de la Bikermag au hotărât să se concentreze pe o campanie exclusiv online, situație în care magazinul va fi închis, pentru o coordonare mai bună a comenzilor, a livrărilor și din cauza situației actuale, pe care toată lumea o cunoaște.

Magazin Bikermag

În acest an, Black Friday începe la Bikermag vineri 13 noiembrie la ora 8:00 și se încheie duminica 15 noiembrie la ora 23:59, perioadă în care toți cei interesați pot comanda produsele online, pe site-ul companiei – https://www.bikermag.ro.

Reducerile de preț vor ajunge și la 50% din prețul de listă, un exemplu fiind căștile Bell din imagine care vor fi oferite cu prețul redus de la 3800 lei, la 1899 lei.

BELL la Bikermag

Pe perioada campaniei, echipa Bikermag poate fi contactată telefonic sau pe email, între orele 10-18.

Toate produsele pot fi returnate, termenul de retur este de 30 zile și transportul returului este gratuit.

Cu această ocazie a fost organizat un transport special, comenzile urmând a fi expediate și în zilele de weekend, cu livrare începând de luni 16 noiembrie.

Magazin Bikermag

Surpriza plăcută a acestei campanii este loteria oraganizată în acest an.

Toți cei care vor achiziționa produse în valoare de minimum 500 lei, vor participa la o tombolă în care vor fi acordate diferite premii.

Extragerea biletului câștigător va fi organizată în ianuarie, rezultatul va fi anunțat pe site iar cei interesați pot studia regulamentul tombolei pe site.

Magazin Bikermag

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*