TIBERIU TROIA

Magazinul BBMoto din Gheorgheni

În drumurile mele am vizitat recent magazinul BBMoto din Gheorgheni, unul dintre cele mai bine garnisite magazine de echipamente moto din acea parte a țării.

BBMoto Gheorgheni

Magazinul se află la intrarea în Gheorgheni, lângă stațiile de benzină Petrom și Rompetrol, fiind ușor de recunoscut și datorită motocicletei construită din piese de fier, soră a celei amplasate în fața magazinului din Otopeni.

Spațiul comercial este amenjat pe două niveluri, la parter, în afară de echipamente moto, fiind expuse și biciclete.

BBMoto Gheorgheni

Chiar la intrare este expusă o motocicletă MZ ES 250 perfect restaurată, unul dintre cele mai respectate modele ale anilor ‘60, lângă care poate fi văzut și modelul cel mai mic al gamei MZ, cel de 125 cmc, ambele fiind admirate nu numai de cei care le-au avut în folosință, ci și de cei mai tineri, care le privesc curioși.

BBMoto este dealer oficial pentru câteva mărci de renume: echipamente Bering, Segura, Richa, căști Shoei, Shark și Airoh și importator oficial al producătorului de încălțăminte Gaerne.

BBMoto Gheorgheni

Pe lângă produsele acestor firme cunoscute de toată lumea, în magazin pot fi găsite piese de echipament cu prețuri foarte convenabile, produse ale unor companii mai mici, pe care BBMoto le reprezintă ca unic importator în Romănia: Shox, Sixgear, Speed Up, Britten și căști Jet.

Tot la parter se află un spațiu în care sunt expuse consumabile și piese de schimb pentru multe dintre mărcile de motociclete prezente pe piața din România. Uleiuri, bujii, anvelope, filtre și, poate mai important decât faptul că aceste produse sunt comercializate aici, este faptul că în spatele magazinului se află și unitatea service proprie, care deservește nu numai autoturisme, ci și motociclete, ATV-uri și alte categorii de vehicule care există în zonă.

BBMoto Gheorgheni

Cat despre personalul magazinului, am regasit aceeasi amabilitate si caldura cu care sunt intampinat de fiecare data in magazinul din Otopeni, doamna si domnul Simon fiind gazde perfecte.

Am plecat promițând că voi deschide ușa magazinului de fiecare dată când voi trece prin Gheorgheni, ceea ce vă sfătuiesc să faceți și voi, nu veți regreta.

BBMoto Gheorgheni

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

BBMoto Gheorgheni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*