TIBERIU TROIA

Vova participă la Custom Bikes Showtime, concursul rezervat motocicletelor personalizate

Inițiativa remarcabilă a companiei Motul România, concursul Custom Bikes Showtime, a adunat câteva zeci de proiecte de toate felurile.

Vova la Custom Bikes Showtime

De la café racer, chopper și scrambler, la rat, brat, freestyle și alte ciudățenii, de la Mobră modernizată, la Harley-Davidson construit de la zero dupaă fotografii, așa cum a făcut Vova, toate pot fi văzute și admirate online.

Cât de reușite sunt motocicletele încrise la concursul Custom Bikes Showtime, asta a depins de imaginația și posibilitățile celor care au avut îndrăzneala să participe, dar, ca să nu fiu Gică Contra, e bine că s-au găsit atât de mulți constructori, sau, mai bine zis, e bine că tot românul a devenit constructor de motociclete custom, decât să rămână motociclist de tastatură.

Vova la Custom Bikes Showtime

E un prim pas care va fi judecat în primul rând de cei care vor vizita site-ul concursului,

https://custombikesshowtime.com și vor pierde zece minute din viața lor făcându-și cont, ca să poată vota cele mai reușite motociclete.

Dar, dacă cineva este adevărat iubitor de motociclete, efortul este minim și fiecare poate vota motocicleta care îi place, chiar mai multe.

Fotografiile motocicletelor înscrise sunt însoțite și de povestea motocicletei, iar povestea celor înscrise de Vova vor fi postate de mine în zilele următoare, pentru că merită toată atenția.

Vova la Custom Bikes Showtime

Vova participă la acest concurs cu două dintre cele mai frumoase motociclete construite de el până acum.

“The Knucklehead” este una dintre cele două motociclete construite de Vova pentru serialul Harley and the Davidsons, produs în România de Discovery Channel și anume motocicleta folosită la filmări, cea neutilizată fiind expusă în muzeul Discovery din SUA.

Rețeta celei de-a doua motociclete, “Izdeho” (ăsta este numele care a putut fi făcut public), o adevărată minunăție, este simplă: se ia o movilă de piese vechi, se adaugă căteva repere noi, o suspensie pneumatică pe spate și cu o doză nesfârșită de imaginație a creatorului.

Vova la Custom Bikes Showtime

Vreau să cred că, cei care au încercat vreodată în viața lor să sudeze două bucăți de fier pentru a construi ceva, vor înțelege exact câtă muncă și ce probleme tehnice apar la construcția unor astfel de motociclete și vor aprecia la adevărata valoare lucrările lui Vova, pionierul costrucției de motociclete custom din Romănia.

Voturile publicului vor conta 30% în rezultatul final, restul de 70% fiind obținut prin judecata unui juriu stabilit de organizatorii concursului Custom Bikes Showtime.

Vova la Custom Bikes Showtime

Nu știu câți dintre membrii acestui juriu au vreo experiență cât de mică în construcția de motociclete personalizate, dar asta este o altă discuție și, la urma urmei, cine dă banul, are tot dreptul să decidă.

Tot ce putem face noi, ca motocicliști, este să arătăm care este decizia noastră, a celor care folosesc motocicleta zilnic, a celor care iubesc motocicleta sau a celor pentru care motocicleta este pasiunea vieții lor.

Hai să vedem câți adevărați pasionați sunt printre noi, votați la Custom Bikes Showtime.

expoziție de frumos

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*