TIBERIU TROIA

Honda Rebel 500 și gama de accesorii produse de Hepco-Becker

Nouă sau veche, orice motocicletă trebuie accesorizată cu elemente de protecție sau cu un sistem de bagaje, asta în cazul în care este folosită, nu doar ținută în garaj.

Hepco-Becker Honda Rebel 500

Fiind unul dintre cei mai importanți producători din Europa de elemente de protecție și sisteme de bagaje pentru motociclete și probabil firma care oferă cea mai bună calitate, Hepco-Becker are în gama de produse actuală repere pentru majoritatea modelelor aflate în circulație, chiar pentru unele modele cu peste 40 de ani vechime.

Numărul de accesorii oferite este influențat si de cât de răspândită este motocicleta iar Honda Rebel 500 este una dintre cele mai vândute și iubite motociclete din ultimii ani.

Poate și faptul că Rebel în configurație standard reprezintă o bază de plecare, o invitație la personalizare, un proiect perfect pentru cei care preferă să modifice motocicleta după propriul gust și necesități a făcut ca firma germană să acorde o atenție specială acestui model.

Hepco-Becker Honda Rebel 500

Cel mai important accesoriu este bara de protecție a motorului, o piesă solidă, cu prinderi judicios alese și atent finisată, ca toate produsele Hepco-Becker.

Dar adevărata valoare a reperelor acestei game se regăsește în sistemele de prindere a bagajelor și diversitatea modelelor de genți laterale și pentru spate.

Pentru atașarea genților laterale există sistemul numit de producător C-Bow, solid, ușor de folosit și discret, neieșind în evidență în perioadele în care motocicleta este folosită fără genți.

Hepco-Becker Honda Rebel 500

Pentru prinderea genților de spate există nu mai puțin de patru variante, în funcție de modelul de geantă ales și în funcție de modul de utilizare al motocicletei, solo sau cu pasager.

Cât despre genți, oferta este tot atât de generoasă, pentru Rebel 500 existând modele de genți laterale moi, din material sintetic sau din piele și genți tari, aceleași variante fiind oferite și pentru geanta de spate.

O altă variantă pentru instalarea bagajelor este prinderea pe rezervorul de combustibil, soluție asigurată de o prindere magnetică și câteva modele de genți concepute pentru acest sistem rapid, foarte utile pentru utilizarea zilnică.

Hepco-Becker Honda Rebel 500

În afară de utilitatea acestor genți amplasate pe rezervor, rolul lor este și acela de a echilibra motocicleta încărcată cu genți în partea din spate.

Alte repere mai puțin întâlnite, dar foarte utile sunt spătarul pentru pilot sau pentru pasager, protecțiile pentru far sau pentru ghidon, unele accesorii fiind recomandate motocicletelor utilizate de începători sau în școlile de conducere.

Un ultim argument în favoarea acestor produse poate fi prețul din România, același preț cu care piesele sunt comercializate în Germania, având inclus în preț și transportul până în România.

Hepco-Becker Honda Rebel 500

Pentru mai multe detalii legate de fiecare piesă în parte se poate accesa pagina producătorului la acest link, iar accesoriile Hepco-Becker pot fi comandate în rețeaua de magazine din București, Cluj-Napoca, Constanța, Craiova și Oradea.

Hepco&Becker Honda Rebel 500

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

 

2 thoughts on “Honda Rebel 500 și gama de accesorii produse de Hepco-Becker

  1. Marius

    Va salut!
    Cum pot cumpara accesoriile?
    online (in RO) nu am gasit nimic in afara de site ul dumneavoastra fiind partener oficial.

    Multumesc

  2. Tiberiu Troia Post author

    Îmi pare rău pentru răspunsul întârziat, am avut o problemă cu mesajele de pe site.
    Eu sunt importatorul accesoriilor Hepco & Becker, le pot aduce fără probleme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*