TIBERIU TROIA

Noile modele de jeans moto din colecția de echipamente Motor Team

Pe lângă echipamentele tradiționale, oferta magazinului Motor Team s-a îmbogățit cu câteva modele de jeans moto, produse ale firmei Rev’It!.

jeans moto

La fiecare vizită pe care o fac la magazinul companiei Motor Team din București mă așteaptă câte o surpriză.

Fiind una dintre cele mai vechi firme în activitate din România în domeniul vânzărilor de motociclete, accesorii și echipamente, Motor Team jeans motoreprezintă în România câteva mărci de echipamente cunoscute de toți pasionații de moto: Shoei, Shark, Spidi, Clover, Rev’It și nu numai.

Colecția de echipamente specializate, de cea mai bună calitate, produse din piele și materiale textile, a fost recent completată de mai multe modele de jeans moto, produse ale firmei olandeze Rev’It, una dintre companiile cu cel mai dinamic ritm de dezvoltare.

Produsele Rev’It! din ultima perioadă de câțiva ani se disting prin calitatea materialelor, croiala modernă și, de multe ori, prin soluțiile tehnice alese și inovație.

Pe lângă Cordura, în loc să utilizeze kevlar, material folosit de cei mai mulți producători de jeans moto, datorită rezistenței sporite le abraziune și sfâșiere, Rev’It! a ales alt material, mult mai ușor și comod, PWR.

jeans motoFirul PWR este un fir 100% nailon cu o legătură internă unică, care conferă o durabilitate excelentă, rezistență ridicată la rupere și rezistență la abraziune. Proprietățile acestui material se datorează  structurii sale unice, sub forma unui fir format din 4 fire, fiind utilizat și în producția de echipamente militare și aeronautică (parașute, de exemplu).

Pentru o protecție sporită, în zonele de impact, genunchi, șold și șezut, materialul PWR este utilizat în dublu strat

Având croială diferită, cele câteva modele de jeans moto se produc în diferite culori, au incluse protecții Seesmart nivel 1 și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni.

Câteva modele produse de Rev’It! se remarcă în adevărata colecție de jeans moto care pot fi găsiți, probați și achiziționați din magazinul Motor Team: Philly 2 LF (loose fit) – 990 lei, Detroit TF (tapered fit) – 1085 lei, Piston SK (skinny fit) – 850 lei și Jackson SK (skinny fit) – 850 lei.

jeans moto

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*