TIBERIU TROIA

Indian Motorcycle a anunțat programul festivalului IRF 2022

După o pauză datorată pandemiei, festivalul IRF 2022 va avea loc în perioada 10-12 iunie 2022, în Republica Cehă, la Budweis.

IRF 2022

Unul dintre cele mai tinere evenimente moto din Europa este Indian Riders Fest, adunare susținută de Indian Motorcycle, cu ajutorul dealerilor locali.

Prima ediție a avut loc în 2019 în Republica Cehă, o țară mică, cu o serioasă cultură moto.

Cu o populație de 9 milioane de locuitori, aici sunt înmatriculate peste 1 milion de motociclete și primul club Harley-Davidson din lume a fost înființat în 1915 la Praga, nu în Statele Unite.

IRF 2022

Pentru succesul evenimentului, Indian Motorcycle, împreună cu First Czech Riders Group, dealerul din Písek și importatorul Indian Motorcycle pentru Republica Cehă, firma Meteor Motor Tech CR, au depus eforturi și au reușit o organizare care s-a bucurat de aprecierea tuturor participanților.

Urmând a fi organizată în apropierea centrului istoric al orașului Budweis (České Budějovice), IRF22 va aduna motocicliști din toată Europa și nu numai, pentru a se bucura de un weekend plin de acțiune și pentru a profita de drumurile excelente și de peisajul superb din regiunea Boemia de Sud.

IRF 2022

Cu participanți din mai mult de 30 de țări, IRF 2022 va fi un eveniment internațional în care riderii se întâlnesc împărtășind o pasiune comună pentru marca Indian Motorcycle, indiferent de limba sau țara din care vin.

Cu toate acestea, evenimentul nu este destinat doar proprietarilor de motociclete Indian, toți piloții sunt bineveniți indiferent de marca pe care o conduc.

Compania Indian Motorcycle a anunțat că va aduce o flotă completă, pe care o va pune la dispoziția participanților la eveniment pentru test.

În afară de teste, participanții vor beneficia de multe alte facilități și puncte de interes:

IRF 2022

  • Concurs Custom Indian Motorcycle
  • Loterie cu marele premiu o motocicletă custom Indian Chieftain Limited
  • Parada motocicletelor pe un traseu de 25 km
  • Satul expozanților
  • Spectacole live cu anunțuri în limbile engleză, germană, franceză și cehă 
  • Asistență tehnică în permanență
  • Expoziție gastronomică cu vânzare
  • Parcare păzita non-stop și cursă gratuită de autobuz

IRF 2022

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*