TIBERIU TROIA

Red Wings, model construit de Indian Motorcycle Metz

Sărbătorind spiritul Old School, Indian Motorcycle Metz a realizat proiectul Red Wings dintr-un Indian Scout de serie, înlăturând toate componentele pe care constructorul le-a considerat inutile.

Indian Motorcycle Metz Red Wings

Pentru a reuși asta, cei de la Metz au înlocuit comenzile, manetele de frână și ambreiaj, manșoanele și tălpicile pilotului, cu accesoriile originale vopsite în negru din catalogul Indian Motorcycle.

Șaua solo este produsă manual de Les Leathers Joff le Barbu, are logo-ul Indian Motorcycle și logo-ul Metz.

Indian Motorcycle Metz Red Wings

Roțile cu jante cromate și spițe, completate de evacuarea Freedom Performance, sunt construite la comandă de firma HD Wheels USA iar partea din spate, cu anvelopa de 200, este asistată de o suspensie cu aer Arnott și completată de aripa spate produsă de Indian Motorcycle Metz.

Contrastând cu piesele cromate, vopseaua metalizată Apple Candy este aplicată de AR Performance.

Indian Motorcycle Metz Red Wings

Însă caracteristica unică și atrăgătoare este furca față tip Springer, creată special pentru Red Wings de Blechfee, specialistul german în piese metalice lucrate manual.

Având un proiector lenticular, semnalizatoare Kellerman și un ghidon ranforsat Klock Werks, partea frontală a motocicletei face o adevărată declarație.

Foto credit: Jo Cappitta

Indian Motorcycle Metz Red Wings

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul  YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*