TIBERIU TROIA

Prima ediție a evenimentului Ducati #WeRideAsOne

#WeRideAsOne – peste 13000 de fani Ducati din 40 de țări au participat la un eveniment încununat de succes, organizat în premieră.

Ducati #WeRideAsOne - Bologna

Ducati #WeRideAsOne – Bologna

Pe 7 mai, în prima sâmbătă a lunii, a fost organizată prima ediție a unui eveniment internațional la care au luat parte fanii firmei Ducati, cei care au ținut să își arate și în acest fel pasiunea pentru marca preferată.

Ducati #WeRideAsOne - Roma

Ducati #WeRideAsOne – Roma

Organizat de dealerii Ducati și de cluburile oficiale Ducati, evenimentul a ajuns la apogeu în timpul paradelor organizate în marile orașe, proprietarii de motociclete Ducati participând cu entuziasm la evenimentele locale.

Ducati #WeRideAsOne - Paris

Ducati #WeRideAsOne – Paris

Florența, Paris, Miami, New Delhi, Roma, Rio de Janeiro, Sydney, Valencia, New York, Kuala Lumpur, Dubai, Singapore, Seoul, Hangzhou, Bangkok și Ingolstadt sunt doar câteva dintre marile orașe în care parada Ducatiștilor a străbătut cele mai importante străzi și piețe ale orașelor.

Ducati #WeRideAsOne - San Francisco

Ducati #WeRideAsOne – San Francisco

Un număr de 224 de dealeri din rețeaua oficială de magazine Ducati și 120 de cluburi oficiale Ducati au făcut posibilă această primă ediție a evenimentului, al cărui program a fost personalizat în fiecare țară în funcție de cultura, tradiția și obiceiurile fiecărei țări în parte.

Ducati #WeRideAsOne - Hamamatsu, Japonia

Ducati #WeRideAsOne – Hamamatsu, Japonia

Aprecierea unanimă a primei ediții a evenimentului a determinat compania Ducati să îl adauge calendarului oficial ca eveniment anual, în prima sâmbătă a lunii mai, când dealerii Ducati și cluburile oficiale vor invita fanii firmei să se adune pentru o zi în care să sărbătorească pasiunea comună.

Ducati #WeRideAsOne - Malaezia

Ducati #WeRideAsOne – Malaezia

Evenimentul a fost totodată o ocazie pentru Ducatiști să încălzească motoarele pentru viitoarea mare sărbătoare Ducati, World Ducati Week, planificată în perioada 22-24 iulie pe circuitul Marco Simoncelli din Misano.

Ducati #WeRideAsOne - Sydney, Australia

Ducati #WeRideAsOne – Sydney, Australia

Toate poveştile, interviurile şi ştirile din lumea moto postate până acum pe blogul POVEŞTI CU MOTOARE pot fi urmărite și pe FacebookLinkedIn sau Twitter iar filmele sunt postate pe canalul YouTube.

One thought on “Prima ediție a evenimentului Ducati #WeRideAsOne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*